Stella Maris

Hos Stella Maris kan du nyde velsmagende mad i de smukkeste omgivelser med udsigt ned til Svendborgsund. Når du smager maden, kan du mærke køkkenchefens passion for kvalitet og ærlig mad. Menukortet laves ud fra sæsonerne. Det betyder, at du altid kan forvente friske og lækre råvarer.

Kulinariske ildsjæle på Fyn

Måske har du hørt det før, men vi siger det igen. De fynske råvarer er noget helt specielt. Det er der en række restauranter på Fyn, der har fået øjnene op for. De ved, at alle de gode råvarer gemmer sig lige ude i baghaven. Disse ildsjæle har passion for friske, lokale råvarer. De følger sæsonerne og lader sig inspirere af dette, når de sammensætter nye menuer.

Falsled Kro

På Sydfyn finder vi en af Danmarks bedste restauranter – Falsled Kro. Sydfyn bliver ofte refereret til som Danmarks spisekammer, og det er med god grund. Kokkene på Falsled kro har længe haft en passion for de lokale råvarer. De har gennem tiden opbygget et netværk af lokale leverandører, der forsyner køkkenet med nogle af Danmarks bedste råvarer.

Steensgaard

I Millinge på Sydfyn ligger det økologiske principlandbrug Steensgaard. Gården er mere end bare en økologisk gård. Principperne bag driften af gården bygger på respekt for naturen, stolte madhåndværkstraditioner og en kompromisløs tilgang til produkternes kvalitet.

Åbne haver på Fyn

Blomstrende roser, summende bier og rislende vand. Gear ned i en af de smukke, åbne haver på Fyn. Disse haver ejes af privatpersoner, men de er så stolte af deres haver, at de inviterer dig indenfor til en afslappende rundtur blandt et væld af smukke planter og blomster.

Valdemars Slot på Tåsinge

Besøger man slottet, forstår man godt hvorfor Chr. IV valgte at bygge et slot til sin søn grev Valdemar Christian netop her i den sydfynske natur. Slottet ligger smukt placeret i en lille bugt med udsigt ud over vandet.

Øhavsstien

Vandreture med tema

Lad dig inspirere af forskellige temaer, når du planlægger din vandretur. Her er syv bud på vandreture der fører dig i fodsporene på De Sydfynske Malere, gennem et overdrevslandskab i udvikling og forbi de sydfynske syrenhegn.

I fodsporene på De Sydfynske Malere

5 oplevelser på Ærø

5 oplevelser på Ærø

Se nogle af de oplevelser Ærø har at byde på. Du kan bla. se Flaske-Peters fantastiske samling eller lære mere Ærø Bryggeriets sortementet, der er vokset til syv forskellige bryg:
Jule Ale, Påske Ale, Dark Ale, India Pale Ale, Valnød, Stout og Grolle Pilsner.