Oplev naturen på de mange små øer

En af de helt særlige ting ved Fyn, er de mange små øer, der findes i farvandet hele vejen rundt. Særligt det Sydfynske Øhav vrimler med øer, store som små. De mange øer giver mulighed for nogle helt specielle naturoplevelser. Øerne kan med fordel opleves både til vands og til lands.

Den lille flade ø mellem Fyn og Ærø

Birkholm

Birkholm er det perfekte sted til afstresning fra en travl hverdag. Der er ingen asfalterede veje, kun smuk natur og fred og ro.

Mellem Fyn og Ærø ligger en lille ø på knap 1 km2 - Birkholm. Af de mange beboede øer i havet omkring Fyn, er Birkholm nok den mest uberørte. Pr. 1. januar 2017 er indbyggertallet 9 personer. Når du besøger øen, vil du støde på en del huse. Mange af disse huse er kun beboede få måneder om året, da mange af dem bruges som fritidshuse.

Alt er vand ved siden af Ærø

Ærø

Ærø gemmer på mange forskellige naturoplevelser. Kysten omkring øen er blid og rolig nogle steder, mens du støder på forrevne kyster og klinter andre steder på øen. På grund af øens geologiske historie, byder naturen på lidt af hvert.

5 oplevelser på Ærø

5 oplevelser på Ærø

Se nogle af de oplevelser Ærø har at byde på. Du kan bla. se Flaske-Peters fantastiske samling eller lære mere Ærø Bryggeriets sortementet, der er vokset til syv forskellige bryg:
Jule Ale, Påske Ale, Dark Ale, India Pale Ale, Valnød, Stout og Grolle Pilsner.