De fynske byer

De fynske byer

De fynske byer byder både på charme, historie og moderne bystemning. I Odense finder du alt, hvad hjertet begærer af moderne byliv - kunst og kultur og charmerende grønne åndehuller. Bliver du forelsket i den gamle del af Odense, skal du også kigge på alle de smukke gamle købstæder, der ligger hele vejen rundt om Fyn:

Fyldt til randen med maritim atmosfære inviterer de til nærvær, hygge med brostensbelagte gader, skæve bindingsværkshuse, lækre cafeer og restauranter. Museer med fynsk kunst, moderne keramik og natur.

Odense

Odense - en grøn storby

I hele Odense finder du parker og grønne områder. Du kan opleve livet ved åen, få en is i solen, lade ungerne lege på de spændende legepladser. Overalt er der hygge og nærvær. 

Svendborg

Svendborg har højt til himlen

Charmerende Svendborg har været utrolig heldig med sin placering: Skrånende på en bakketop mod det unikke Sydfynske Øhav finder du den gamle købstad med de smalle gader og hyggelige gårdmiljøer. 

Den Danske Spiseguide anbefaler

Der mange gode brasserier og restauranter af høj kvalitet at finde på Fyn og øer. Kig med og bliv inspireret til dit næste måltid.            

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

Falsled Kro

Gourmet i særklasse - Fynske toprestauranter

Du finder dem på hele Fyn. Restauranter med dygtige køkkenchefer i spidsen, som vil den gode smag. Som tilpasser deres menukort efter årstidens lokale råvarer.

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond