Yoga retreat på Ærø

Foto: Ærø Turistbureau
Begivenheder
Begivenheder
I maj måned, når hele Ærø vågner og alt det grønne står i fuldt flor, mødes vi til en weekend med masser af yoga, meditation og vegetarisk mad. Du får mulighed for at bevæge din krop og komme helt ned i gear. Din krop bliver genopbygget og kan restituere.
Adresse

Rise Præstegaard

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:ksglue@gmail.com

Telefon:61 27 78 37

Vi bor på Rise Præstegaard, der ligger på midten af Ærø. Elena og Till har købt den gamle præstegård og renoveret den nænsomt. Elena er kok og vil lave vegetarisk mad til os, der er frisk, veltilberedt, overvejende økologisk, og sæsonbestemt (årets lækreste sæson, siger hun :-D). Der vil være Yogi te og kaffe til rådighed og ofte stå frugt og grønt fremme som mellemmåltider.

Der bliver tid til at mærke naturen i den tidlige morgen, til at nyde stilheden, til at tage en tur til stranden og til at betragte den funklende stjernehimmel over den mørke ø. På Ærø er der fuldkommen ro og du er omgivet af skønhed. Der er ingen ydre forstyrrelser og udsigten er store flader af grønt og blåt, træer, marker, hav og himmel. På landet møder du stort set ikke et menneske, og dem du møder, hilser på dig.

Der er mulighed for indkvartering i 4-personers eller 2-personers værelse.

Vi bliver en lille gruppe på max 14 deltagere.

Pris    : 1 x 4-personers værelse, pris: 3300 kr, 3 x 2-personers værelse, pris: 3500 kr

Tilmelding

Tilmelder du inden 1. januar (for retreat i maj) eller inden 1. februar (for retreat i juni sparer du 500 kr. Du tilmelder dig ved at indbetale et depositum på 1000 kr på Mobilepay 24368 og sende en mail til ksglue@gmail.com Du får en opkrævning på resten af beløbet en måned før retreatet.

 

Adresse

Rise Præstegaard

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

05 Jun 20 / 07 Jun 20

Fri, Sat, Sun

17:00 - 14:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau