©  Foto:

VandreCoaching - 3 timers vandretur på Langeland med personlig coach

Har du brug for ro og genopladning, men svært ved at geare ned efter mange måneders hektisk arbejde? Så tag en guidet vandretur på smukke Langeland, sammen med din personlige coach Kristine Karlshøj.

Måske har du kørt i for højt gear i en længere periode, og nu holder du fri, holder ferie eller er på getaway på Langeland. Du har i hvert fald mulighed for at sætte spot på dit arbejdsliv med nye friske øjne.

Langeland rummer et hav af unikke, hemmelige og fantastiske vandreruter. Det er muligt at “blive væk” i landskabet. Langeland er tilpas langsommelig til fordybende vandreture.

Når du booker din personlige 1:1 VandreCoaching, får du mulighed for at give slip - og få fri - i 3 timer. Du skal kun tænke på at vandre, mens du taler, eller er stille. Du får også mulighed for at bruge naturen som et aktivt redskab på din vandretur.

Du kan vælge mellem 3 smukke ruter på Langeland, når du booker din 3 timers VandreCoaching. Alle ruter er ca. 10-12 km.

  1. Lohals-ruten
  2. Tranekær-ruten
  3. Rudkøbing-ruten

Book din VandreCoaching direkte via kalenderen på hjemmesiden. Vælg det tidspunkt og den dag der passer dig bedst, mens du er Langeland.

VandreCoaching kan både foregå på dansk og engelsk.

VandreCoaching er den magiske kile, mellem der hvor du er nu, og der hvor du gerne vil være, når du kommer hjem fra ferie, så du ikke ender i samme rille igen.