Oplev Fyn i efterårsferien

Pak eventyrlysten i rygsækken og drag på en begivenhedsrig efterårsrejse på Fyn. Tag til Halloween på Egeskov Slot, leg prinsesse for en dag, få et drys Harry Potter-magi, tag ud i naturen, eller vent til mørket falder på, og snig dig ud på rædselsvækkende eventyr. Her er masser af oplevelser, der vil gøre dit efterår til noget helt særligt. 

Kig med og planlæg dit eget eventyr. Vi har oplevelser nok til hele ferien.

 

Halloween på Egeskov

Uhygge, gru og historiske hændelser på Fyn og Øerne

Hvad enten det gælder historiske hændelser, uhygge for sjov eller en mellemting mellem fantasi og fortid er der nok at finde på Fyn og Øerne.

Spøgelsesskibet i Kertinge Nor

Et vikingespøgelsesskib vil blive skabt af kun vand og lys på vandet ud for Munkebo Havn.

Kunstværket er med til at fortælle, hvordan Kertinge Nor var et vigtigt knudepunkt for vikingernes mægtige skibe.

Naturama

Efterårsferie på Naturama

Oplev klodens tropiske skove, levende slanger, leguaner, frøer og meget mere. Lær om planterne og dyrene på den sjoveste måde

Efterårsferie på Terrariet Vissenbjerg

(U)hygge i Terrariet i efterårsferien - kom helt tæt på store edderkopper, slimede tudser og lange slanger. Terrariet vrimler med uhyggelige kryb og kravl.

Piger på islandske heste

Ridelejr på Sydfyn

Grib tøjlerne, og lad efterårsferien blive en galoperende oplevelse. Hop på en islandsk hest, og nyd tølteture gennem De Fynske Alper og til sydfynske strande.

Efterår i Odense

Efterår i Odense

Sving tryllestaven til årets Magiske Dage, oplev nogle af verdens dygtigste badmintonstjerner i kamp til Denmark Open, eller få dine sanser vækket til årets sanseudstilling på Brandts. 

 

Odense er spækket med underholdende tilbud for hele familien i uge 42.

Stella Maris Fyn

Find overnatning på Fyn

Brug for overnatning. Kig her, hvad enten du er til hotel, bed & breakfast, camping eller måske et arkitekttegnet shelter.