©  Foto:

Spis Geoparken på Restaurant Vi To

Til Geopark Dage byder Restaurant Vi To på en kreativ og smagfuld menu med sæsonens råvarer, vilde urter og det bedste fra både land og hav.

Hos Restaurant Vi To er kærligheden til mad uløseligt forbundet med fællesskab, nærhed og respekt for de lokale råvarer. Køkkenet handler som udgangspunkt økologisk og samarbejder med passionerede producenter og håndværkere på Sydfyn – både for at støtte dem og for at bevare det særlige fynske præg, der gør området unikt.

Under Geopark Dage kan du købe 3 foreskellige retter som i særlig grad har det Sydfynske i fokus.

Retterne

  • Friterede Ramsløgsblomster med østerscreme & rasmsløgspulver
  • Kyllingevinger med sesam, hvidløg & miso
  • Kartoffel med blanquette, ramsløg & tørret rogn
  • Lyssej med muslingesauce, pak choi & rucula
  • Rabarber med rønnebærbladeis & pistacie

Geopark Dage i Geopark Det Sydfynske Øhav

Arrangementet er en del af Geopark Dage, hvor du kan opleve friluftsaktiviteter, lokal mad og ny viden om den lokale natur-, kultur- og geologi-historie i UNESCO Global Geopark Det Sydfynske Øhav.

Se hele programmet for Geopark Dage 2025

Se hele programmet for Geopark Dage 2025 i Svendborg