Shopping på Fyn

Hvad enten du er til stilet design, hyggelige loppemarkeder, kulinariske smagsoplevelser, kunst eller er en ægte fashionista, så har Fyn noget at byde på. Brug ferietiden på at gå på skattejagt blandt de mange muligheder. Odense er Fyns charmerende hovedstad, hvor du finder det største udvalg af design, mode og highstreetbutikker. Købstæderne byder på hyggelige gågader og afslappet shoppestemning.  Bevæger du dig ud i sommerlandet, støder du ofte på en vejbod med friskplukkede jordbær eller en gårdbutik med fynske specialiteter.

Shopping i Odense

Bliv inspireret til shopping i Odense

Odense er en hyggelig shoppingby med mange gågader og sidegader. Byen gemmer på mange butikker -store som små, klassiske som skæve. Du kan nemt bruge en dag eller to på en shoppingtur i byen. 

 

gårdbutik bondemand ko fødevarer

Handl lokalt - find dine nærmeste gårdbutikker

Køb fynske råvarer i en af de mange hyggelige, lokale gårdbutikker

Falsled Kro

Gourmet i særklasse - Fynske toprestauranter

Du finder dem på hele Fyn. Restauranter med dygtige køkkenchefer i spidsen, som vil den gode smag. Som tilpasser deres menukort efter årstidens lokale råvarer.

VisitFyn app

Hent VisitFyn app'en

VisitFyns gratis App er din mobile turistguide, som inspirerer og guider dig til de gode oplevelser på Fyn.

Torvedage og markeder på Fyn

Torvedage og markeder

Overalt på Fyn sælges friske, lokale producerede fødevarer. Der findes både torvedage rundt omkring i de fynske købstæder, samt indendørs fødevaremarkeder, hvor du også kan finde international inspiration. Læs om det og find de forskellige markeder og torvedage her.