'Share' Danmark - Eventyrøen Ærø

Foto: Ærø Turistbureau
Attraktioner
Bygningsværker og bymiljøer
Adresse

Vester Strand

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:post@arre.dk

Telefon:+4562521300

Et badehus på Ærø er ikke blot et badehus. Det er et samlingssted for familier, traditioner og gode timer. Her mødes mennesker – her leves og nydes livet, mens sankthansbålet brænder eller påskeæggene koges og trilles – og solen går ned og forsvinder i horisonten.

Badehusene ligger 2 steder på Ærø: På Eriks Hale ved Marstal og på Vester Strand ved Ærøskøbing. Begge steder er husene smukke, karakteristiske og velholdte ned til mindste detalje.

Grundene, som badehusene står på, er lejede – for altid. Og klausulerne er skrappe: Ingen udbygninger, ingen tilbygninger og ingen installation af el eller vand. Alt skal forblive, som det var – kun moderate forbedringer er tilladt.

De ældste huse er snart 100 år gamle. At bevare det gamle og originale tages meget seriøst.

Er du på Facebook eller Instagram?

VisitDenmark har udvalgt Ærø som et af de mest fotogene steder i Danmark.

Ved Vester Strand kan du finde VisitDenmarks skilt med et af Danmarks mest ‘shareable’ steder. Tag et billede på Ærø og benyt tagget #ærø eller #aeroe, når du deler dit billede på de sociale medier.

Tiden står fortsat stille på Vester Strand og Eriks Hale. Dannebrog er strøget til himmels, duften af hybenroser fylder luften, og det stille vand i bugten er klar til en dukkert …

Adresse

Vester Strand

5970 Ærøskøbing

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau