VisitFyn

Restaurant Gæstgiveri Bregninge

Nyd Gæstgiveriets store have med udsigt til smukke Bregninge kirke, spis dejlig mad og hold ferien i et af vores hyggelige værelser med gode senge. 

En frokost eller middag på Gæstgiveriet er altid mættende og smagfuld. Du vil opleve en afslappet stemning både i restauranten og i den skønne have. Vi tilbereder alt fra bunden af råvarer fra vores lokale leverandører. Vi bager selv, laver vores egen pasta, fryser ned, fermenterer og sylter, så vi kan skabe så stor en smagsoplevelse som mulig og samtidig bruge hele råvaren.

Til frokost kan du opleve spændende anretninger, vores signatur Pariserbøf eller en voksen frokosttallerken med hjemmelavede lækkerier. Aftenens menu vil afhænge af hvad jorden og havet omkring Ærø kan byde på. Fra jord til bord suppleret af kød og fisk fra vores lokale leverandører. Børn nyder vores store have, hvor kræfterne og naturen kan prøves af sammen med en gyngetur i en af hængekøjerne. Vi har selvfølgelig altid en af vores populære børneretter på menuen. Oplev også vores 4-retters langbordsspisning. Se menu, program og åbningstider på www.gaestgiveri.dk . Bestil bord på
+ 45 30236555