skip_to_main_content

Poetisk Lydvandring i Sollerup Skov

Kan man gå i en historie? Det kan du nu!

"Poetiske Lydvandringer i Naturen", er Spoken Word Festivals nye podcast-serie, hvor 5 lokale digtere guider dig frem og tilbage, i historien, fortællinger, ord og rytmisk poesi, mens du træder i samme terræn som den poetiske lydvandring tager sit udgangspunkt i. 

Denne vandring foregår i Sollerup Skov i Faaborg-Midtfyns Kommune og er skrevet og indtalt af poetry slammer og forfatter Kim Linnet, bosat på Sydfyn. Lydvandringen fra landevejen nord for Faaborg, gennem Sollerup Skov til Fyns største sø Arresø er ganske magisk. Her er højstammet bøgeskov som grønner skyerne, tætte grantykninger der tystner lydene og åbne enge der græsser køerne. Sammen med rislende kilder og rørdrummens pauker over Arresø, har landskabet siden 1800-tallet været en naturlig inspiration, for mange af de sydfynske kunstnere og ruten har nu fået sin egen lydvandring. 

Efter gå-turen med Kim Linnet i ørerne, har du fået både poesi og fortællinger med hjem, men du har også selv interageret med naturen. Du har fået sat fremtidsdrømme til søs, du har fået hilst på nogen du savner, du har fortalt ved lejrbålet – og du er blevet klogere på hele området omkring de fynske alper. 

“Områdets stednavne, det kuperede landskab, de majestætiske træer og det evigt rindende vand har næsten skrevet sig selv ind i lydvandringens manuskript og har været en markant inspiration”, fortæller Kim Linnet og fortsætter: “Samtidig havde jeg et ønske om, at hensætte den vandrende lytter i samme tilstand, som jeg selv nyder i naturen; en tilstand af tankerækker, som både peger frem og tilbage i livet og på den måde kan få noget så simpelt som en gå-tur til at give fred og skabe løsninger”. 

Podcast-serien lanceres guidet af forfatteren bag lydvandringen.
Oplev vandring i Sollerup Skov torsdag den 15. oktober kl. 13-14.30 - mødested ved holdepladsen syd for Ny Stenderupvej på Odensevej. Reserver billet her
Du kan også lytte alene og gå ruten når du har tid. Rigtig god fornøjelse.

HUSK !  Mobiltelefon med netforbindelse og høretelefoner

Her starter lydvandringen - se på google-kort

Find alle 5 lydvandringer her

Kredits:
Poetiske Lydvandringer i naturen er produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.
Produktion: Michael Engman Torp.
Naturoptagelser: Liv Vester Larsen
Tekst og stemme: Kim Linnet

Tak til Kulturregion Fyn, VisitAssens, VisitOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn