VisitFyn
Cyklister Fyns Hoved

Outdoor-eventyret venter..

Vandring Fjällræven classic Øhavsstien

Så fin, bølget og bakket

Fyn skal det være - den fynske natur er outdoor-parat.

 

Vi har studset træerne, finkæmmet stierne for ukrudt og frisket vandet op. Så pust luft i dækkene, stram vandreskoene og gør kajakken klar. Den fynske natur er klar til dit outdoor-eventyr!

Den fynske have er en uovertruffen legeplads for alle med hang til højt tempo og lækker natur: 220 km skiltet øhavssti, 1.100 km kyststrækning og 1200 km skiltet cykelrute. Alt sammen kun et stenkast fra hinanden ... sådan ca.

Men hvad er de Fynske Fodspor?

De Fynske Fodspor er kultur- og naturruter på Fyn og øerne.

 

Gå på opdagelse i de enestående landskaber på Fyn. Find de skjulte fortællinger og oplev kulturens fodspor i landskabet. Der er ruter for enhver smag, om man er på gåben, cykel eller i bil.

Find flere aktive oplevelser i Geopark Det Sydfynske Øhav appen

Fynske highlights

Dyk ned i de mange fynske oplevelser - vi er nemlig slet ikke færdige endnu..

Få de lokales tips til Fyn og Øerne

Ingen ved mere om Fyn end fynboerne selv. Derfor har vi interviewet en stribe af øens beboere og udfrittet dem for deres bedste tips til små, store og skæve oplevelser på Fyn og Øerne, så du kan nyde vores plet på kortet lige så meget, som vi gør!

Stadig sulten efter oplevelser?

Du kan få endnu mere inspiration til sommerferien på Fyn og Øerne hos de fynske turistbureauer - de ved nemlig en masse om, hvad der foregår lige præcis i deres område. Og de glæder sig rigtig meget til at byde en masse sommerglade danskere velkommen.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.