Cyklister Fyns Hoved

Outdoor-eventyret venter..

Vandring Fjällræven classic Øhavsstien

Så fin, bølget og bakket

Fyn skal det være - den fynske natur er outdoor-parat.

 

Vi har studset træerne, finkæmmet stierne for ukrudt og frisket vandet op. Så pust luft i dækkene, stram vandreskoene og gør kajakken klar. Den fynske natur er klar til dit outdoor-eventyr!

Ægte cykelhygge til dig - vi guider dig til cykelferie på fynsk

Foto: Destination Fyn
Den fynske have er en uovertruffen legeplads for alle med hang til højt tempo og lækker natur: 220 km skiltet øhavssti, 1.100 km kyststrækning og 1200 km skiltet cykelrute. Alt sammen kun et stenkast fra hinanden ... sådan ca.

Fynske oplevelser

Guidede ture på hesteryg, rundvisninger, fisketure, snorkelture, havkajakture, svampekursus, museumbesøg, cykelkort - alt dette og meget mere finder du lige her. Gå på opdagelse i de mange fynske oplevelser og book unikke oplevelser til din næste ferie på Fyn.

Vandrestierne er klar

Vi har kæmmet stierne for ukrudt til de garvede, nybegynderen og dem midt imellem. Spring i dine mest komfortable sko og tag ud i den fynske natur.

Fang friske fisk

Kysterne rundt om Fyn og Øerne byder stadig på nogle af de bedste fiskepladser i Danmark. Så sæt madding på krogen og tag med ud og fisk!

Havkajakken og de 1.100 km kystlinje

Udforsk det fynske øhav og de mange smukke kyststrækninger – Fyn er klar til nybegynderen, den øvede og den virkelig badass.

To dive or not to dive

Du behøver slet ikke tage til de varme lande for at dykke – farvandene rundt om Fyn er klar til et besøg af dig og din iltbeholder eller snorkel!

Fynske Fodspor

Foto: Destination Fyn

Men hvad er de Fynske Fodspor?

De Fynske Fodspor er kultur- og naturruter på Fyn og øerne.

 

Gå på opdagelse i de enestående landskaber på Fyn. Find de skjulte fortællinger og oplev kulturens fodspor i landskabet. Der er ruter for enhver smag, om man er på gåben, cykel eller i bil.

Wind- og kitesurfing på Fyn

Er du vild med vand, vind og action? Vi giver dig overblikket over de fedeste spots til windsurfing og kitesurfing langs de fynske kyster. Der er action for alle pengene!

SUP på Fyn og Øerne

Kan du holde balancen? Sæt kurs mod horisonten og nyd naturen. SUP, eller Stand Up Paddle er for alle, små og store, gamle og unge. Vi viser dig de fede spots, hvor du kan leje udstyr, og vi giver dig et par tips med på vejen.

Find flere aktive oplevelser i Geopark Det Sydfynske Øhav appen

Overnatning

Sengene er redt, hovedrengøringen er klaret, shelterne er støvet af og græsset er slået på campingpladserne - vi er så klar til at have overnattende gæster igen og vi glæder os sådan til at se dig.

Sommerhusferie

Find et feriehus til sommerferien hos Feriepartner Fyn - de har mere end 400 at vælge imellem.

Campingferie

Book en plads eller en hytte, hvis du vil tæt på natur, vand og købstæderne. Campingpladserne er klar til at modtage masser af sommerglade danskere.

Hotelferie

Hotellerne har glædet sig særligt meget til igen at kunne modtage glade gæster. De står klar med åbne arme og nyredte senge. Book en hotelferie nu.

Shelterferie

Vil du tættere på naturen? Book en shelter - de findes overalt på Fyn og Øerne. Men skynd dig, du er måske ikke den eneste, der får den glimrende idé.

Alle overnatningsteder

Vil du have det fulde overblik over overnatning på Fyn og Øerne, så find alt fra bed and breakfasts til slotshoteller her.

Fynske highlights

Dyk ned i de mange fynske oplevelser - vi er nemlig slet ikke færdige endnu..

Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

Prøv det hvis du tør! Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulæ...

Segway Langeland

Segway Sightseeing Tag med vores guide ud og oplev Langeland og den skønne natur på Segway. Nyd turen ad de små veje og markveje, langs skovsti...

Gorilla Park Svendborg – Klatrepark

Trætopklatrepark for hele familien:   Trætop klatring er en fantastisk fællesoplevelse for voksne og børn i alle aldre. I den smukke sydfynske nat...

Snorkeltur til stenalderen

Ude i Det sydfynske Øhav gemmer sig resterne af stenalderens landskab, og nu kan du komme med Øhavsmuseets arkæologer ud at opleve den magiske verden ...

Havsvømmebane

Ved Bogense kan du prøve svømmesporten med ægte bølger, saltvand og frisk luft - der er nemlig en havsvømmebane ved Bogense Havn!

Føns Havbane

Den første officielle registrerede og godkendte havbane til svømning. Der er i maj etableret en permanent havbane v/Føns strand som måler 200 x 50 met...

Havkajak Kravlegård på Ærø

Hos Marstal Kajakklub kan du blive udstyret med en kajak og svømmevest og få lov til på egen hånd at ro rundt i det beskyttede og lavvandede Det Lille...

Kajaktur om Kerteringe Nor

Kajakruten bevæger sig rundt i den smukke natur langs Kerteminde fjord og Kertinge Nor. Her kan man opleve et rigt fugleliv - kom helt tæt på, hvis du...

Oplev Æbelø

Besøg den skønne ø på toppen af Fyn og se den smukke uberørte natur, som får lov til at passe sig selv. Hvis du er stille, kan du se dådyrene og muflo...

Riderutesydfyn

Sydfyn til hest Velkommen til Riderute Sydfyn. Her kan du opleve et af Danmarks smukkeste områder på hesteryg. De sydfynske godser Brahetrolleb...

Skinnecykel

Prøv noget helt specielt - skinnecykling. Du kan nyde naturen sammen med familien, vennerne, kollegaerne eller sammen med kæresten. Lige nu kan der k...

Marsvineruten - 35 km

I Lillebælt findes verdens største koncentration af hvalen, marsvinet. Du kan få fortællingen om den lille hval, og med lidt held selv spotte den på M...

Få de lokales tips til Fyn og Øerne

Ingen ved mere om Fyn end fynboerne selv. Derfor har vi interviewet en stribe af øens beboere og udfrittet dem for deres bedste tips til små, store og skæve oplevelser på Fyn og Øerne, så du kan nyde vores plet på kortet lige så meget, som vi gør!

Nina anbefaler: Mærk naturen og dig selv på Øhavsstien

Martin anbefaler: Her fanger du Fyns fineste havørreder

Line anbefaler: Skab de bedste rammer for familiens cykelferie

Martin J. anbefaler: Tag ungerne med på fisketur

Foto: Naturturisme

Stadig sulten efter oplevelser?

Du kan få endnu mere inspiration til sommerferien på Fyn og Øerne hos de fynske turistbureauer - de ved nemlig en masse om, hvad der foregår lige præcis i deres område. Og de glæder sig rigtig meget til at byde en masse sommerglade danskere velkommen.

Odense

Nordfyn

Kerteminde

Ærø

Svendborg

Nyborg

Langeland

Faaborg

Assens

Middelfart

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.