Gå til indhold
©  Foto:

Ø-hop til Skarø

Ta´ på ø-hop til Skarø – en lille Ø med masser af oplevelser

Med færge fra Svendborg til en guidet dag igennem natur, gastronomi og kultur.

Skarø i det Sydfynske øhav er kendt for sin smukke natur og sit rige dyreliv. En lille ø, der med strandenge, vandrestier og udsigter gør en ø-dag til en dejlig oplevelse. Gæsterne inviteres ud på strandengene og finder vilde spiselig planter. Det bliver en dag med lys, bølgeskvulp og vind i håret. Skarø har en aktiv lille lokalbefolkning, der lever et moderne hverdags liv rundt om byens bymidte. Øens guider tager gæsterne med på en vandring igennem byen og en fortælling om livet som leves i dag og deler ud af sjove historier om øboernes liv i gamle dage.

Og der er fuld forplejning ved øens røgeri.

Dagens Program Turen starter i Svendborg på Højestene-færgen, og I sejler gennem det skønne Svendborg Sund ud til Skarø. Sejlturen tager 35 min. Vi starter turen med en Strandsafari-frokost i Café SommerSild, der har eget røgeri. Herefter deles gruppen i to hold. Det er tid til at blive ført ud på oplevelse med henholdsvis naturguiden og ø-guiden. Efter 90 minutters oplevelse og fortælling mødes vi alle i cafe` SommerSild til kaffe og hjemmebagt kage med skum og bær. Holdende bytter guider og inviteres igen ud på ø-opdagelse.

Dagen slutter på havnemolen hvor vi alle sammen mødes til afsked og Højestene-færgen sejler gæsterne tilbage til Svendborg.

Praktiske oplysninger - se færgens hjemmeside med evt. ændrede tidspunkter

Afgang kl. 11.10. Retur i Svendborg kl. 17.45

Mødetid 10 min. før afgang. I modtages af guiden på Svendborg havn ved færgelejet og I sejler sammen med færgen til Skarø.

Adresse: Højestenefærgen. Skarø-Drejø-ruten. Jessens Mole, 5700 Svendborg.

 

Pris pr. deltager fra 440,-  kr. og indeholder

Færgebillet fra Svendborg retur

Frokost i Cafe´Sommersild inc. 1 øl/vand eller glas vin

To guidede ture

Kaffe og hjemmebagt kage

 

Oplevelsen henvender sig til: Grupper, firmaudflugter, foreninger, venneudflugter, familieture, klubber, busselskaber o.lign. Læs mere her

Del dine fynske øjeblikke med os: