Gå til indhold
nytår fyrværkeri

Nytårsaften på Fyn

Foto: Destination Fyn

Fejr det nye år med manér på en af disse fynske restauranter og hoteller. De inviterer dig inden for til et brag af en fest med udsøgt mad, lækre drinks, og selvfølgelig den obligatoriske champagne og kransekage. Kombiner med en overnatning - så bliver det ikke mere luksuriøst!

Liste
Kort
Hindsgavl slot
Foto: Destination Fyn
01

Hindsgavl Slot

Kom godt ind i det nye år med et nærværende nytårsophold i historiske og naturskønne rammer på Hindsgavl Slot. Opholdet byder på kvalitetstid, fantastisk mad og drikke, livemusik – og tid at kigge tilbage på året, der er gået, og det nye der kommer.

Læs mere
Stella Maris Hotel de Luxe overnatning fyn
Foto: Stella Maris Hotel de Luxe
02

Stella Maris

Traditionen tro byder Stella Maris velkommen til en luksuriøs nytårsaften i smukke omgivelser. Du får serveret en ekstravagant 5 retters nytårsmenu, hvor hvert element er nænsomt udvalgt og ledsaget af udsøgte vine og champagne.

Læs mere
Hotel Svendborg
Foto: Best Western Plus Hotel Svendborg
03

Best Western Plus Hotel Svendborg

Hotel Svendborg inviterer til et brag af en nytårsfest. Aftenen starter med kagebord og herefter følger velkomstdrink, en 4-retters menu med vine ad libitum afstemt efter menuen, kransekage og champagne klokken tolv, livemusik og natmad. 

Læs mere
Gastro Fyn restautanter - Comwell Kongebrogaarden
Foto: VisitFyn
04

Comwell Kongebrogaarden

Slip for planlægning, madlavning, og oprydning. Glæd dig i stedet til en skøn aften i flotte omgivelser med udsigt til Lillebælt, hvor du bare skal slappe af og nyde den lækre 6-retters nytårsmiddag med tilhørende vinmenu.

Læs mere
Romantisk Middag på Skrøbelev Gods
Foto: Destination Fyn
05

Skrøbelev Gods

Uforglemmelig nytårsaften 2021 – med eller uden overnatning på Langeland – med musik og dans

munkebo kro hotel overnatning fyn
Foto: Munkebo Kro
06

Munkebo Kro

Nytårsfest på Munkebo Kro 2021/22

Del dine fynske øjeblikke med os: