©  Foto:

No. 10 - Bar og spiritushandel

Cocktailbar og spiritushandel med nøje udvalgte varer.

Langelands Loungebar

På den gamle købmandsvej Nørrebro i Rudkøbing ligger baren No.10 halvusynligt i en af byens gamle slagterforretninger. Ejerne Rikke Søegaard Halling og Nadine Trae har forvandlet disse kølige lokaler til et varmt og indbydende sted, som en forlængelse af deres eget hjem.

Sommer 2023: Åben onsdag til lørdag fra kl. 15 og til sent ud på aftenen, og søndag tidlig eftermiddag.

Find åbningstider på google, facebook eller instagram @no10_langeland

Mærk den gode stemning i baggården 

Der er udendørsservering både foran baren og ude i baggården, der er indrettet som en ”sydlandsk biergarten” med masser af farve og blomstrende planter. I selskab med vægbilleder af Frida Kahlo og Marlene Dietrich er sol, læ og afslappende musik. Om aftenen tændes de kulørte lamper til den voksende berusede stemning.

Der må ikke ryges indenfor, men udenfor er man velkommen til at ryge.

Champagne, Cocktails, Longdrinks, Øl, Vino og Kaffe

Indehaverne Rikke & Nadine kører en uhøjtidelig betjening og fører et beskedent lager med et bredt udvalg af drikkevarer.

“Vi har et lille sted med fokus på hygge og kvalitet. Alt hvad vi serverer, er valgt ud fra vores egen smag og standard. Indretningen er lidt halvrodet eklektisk og varm. Som vi er.

No.10 er ikke noget specifikt eller fint. No.10 er bare en hyggebar - et fristed for voksne. Og vi nyder at sprede lidt hygge”

Pre- eller after dinner drink

Tag en pre-dinner drink hos No.10 og evt. en lille appetizer. På snackkortet finder man toast med ost, muslinger i escabeche, oliven, kaviar eller østers (som er på tavlen hver fredag og så længe lager haves).

N0.10 bar holder åben til kl. 01 i weekenden. Sving forbi efter middagen, lad skuldrene falde og smag på menuens udviklede og udvalgte dråber.

Natten kan selvfølgelig fortsætte på byens tre andre værtshuse med billard, dart, livemusik og høj stemning.