Munkebo Bibliotek: Tegn på tasker eller mal på muleposer

Tegn på tasker eller mal på muleposer i skolernes sommerferie fra d. 28. juni – 7. august 2021. Der kan tegnes på poser i den betjente åbningstid på bibliotekerne i Kerteminde, Munkebo og Langeskov.

Kom på Kerteminde Bibliotekerne og vær kreativ – gi’ en mulepose eller taske liv!

Kom forbi biblioteket og mal på muleposer eller tegn på tasker.
Det er gratis for børn og biblioteket sørger for materialerne, så børnene skal bare medbringe godt humør, kreative tanker og en voksen, hvis de ikke er store nok til at kunne tegne alene.

Er vejret gråt? Eller har I bare brug for at komme i læ fra solen? Eller måske har du bare lyst til at få den flotteste mulepose i byen? Så kom forbi biblioteket og fold kreativiteten ud.

Børn kan male på muleposer, frugtposer eller poser med rygstropper på biblioteket i hele sommerferien. Man får selvfølgelig sin flotte pose eller taske med hjem, når man har dekoreret den. Så kan den bruges til indkøb, madpakke eller gymnastiktøj … eller måske til at hente bøger på biblioteket? Og det bedste af det hele er, at vi undgår plastikposerne.

Hvor og hvornår?

I skolernes sommerferie fra d. 28. juni – 7. august.

Der kan tegnes på poser i den betjente åbningstid på bibliotekerne i Kerteminde, Munkebo og Langeskov.

Der kan hentes materialer i skranken og personalet sørger selvfølgelig for at rengøre alle materialer efter brug, så det er sikkert for den næste kreative sjæl at gå i gang.

Hvad skal I selv medbringe?

Godt humør! Biblioteket har et udvalg af muleposer, frugtposer, poser med rygstropper og tuscher til at dekorere med. Børnene skal bare medbringe de kreative tanker og en voksen, hvis barnet ikke er stor nok til at kunne tegne selv. Man må også gerne medbringe eget stof, hvis man hellere vil tegne på det.

Koster det noget?

Nej!  Aktiviteten er for børn og det er helt gratis.

 

Vi glæder os til at se jer!