©  Foto:

Malekursus julespecial: Alcohol Ink og Mixed Media

Kom til malekursus i Alcohol Ink, hvor du også kan male på julekugler. 

Er du også betaget af Alcohol Ink, men synes du sommetider, at det kan være svært at lykkes med et godt resultat? Eller er du ny indenfor Alcohol Ink og har lyst til folde dig ud med de fantastiske mulighederne, der åbner sig med denne verden? Uanset, så vil dette kursus være lige noget for dig.

På dette kursus lærer Linda dig, hvordan du ved hjælp af flere forskellige og simple teknikker, bl.a. kan anvende akryl og oliebaserede farver i dine Alcohol Ink-værker – teknikker, som helt sikkert vil få din kreative proces til at flyde nemmere. Du vil på kurset blive ført ind i den fantastiske og farverige verden af det populære Alcohol Ink og lære, hvordan du kan mikse Alcohol Ink med netop akryl og oliebaserede farver, til at skabe dine egne flotte malerier.

Pris: 599 kr. Alle materialer (syntetisk papir, Alcohol Ink, akrylmaling, Golden High Flow – flydende akryl, oliebaserede farver og fri afbenyttelse af diverse redskaber og hjælpemidler) er inkluderet i prisen. Derudover vil der være kaffe og sødt til alle deltagere.

Unikke julekugler – Særligt tilbud ved på dette kursus

Da julen nærmer sig med hastige skridt, vil Linda på dette kursus også vise, hvordan du med Alcohol Ink kan male de smukkeste og helt unikke julekugler. Ønsker du at prøve kræfter med at lave din egen julekugle, kan du tilkøbe julekugler på kurset.

Kurset afholdes i Patina Studio, Langegade 22 i Kerteminde d. 15. december kl. 16:30-19:00

Book plads og se mere på webshoppen, www.vesterart.dk eller kontakt Linda på vesterart@hotmail.com / tlf. 2246 4960.