skip_to_main_content

LUMAGICA – Enchanted Winter Forest i Odense

Eventyrets by får besøg af LUMAGICA’s magiske lysfestival. Det sker, når ”Enchanted Winter Forest” kommer til Odense i vinteren 2021. Allerede den 12. november tændes der nemlig for lyset i Kongens Have, hvor lysfestivalen vil blive afviklet helt indtil den 19. december.

Årets smukkeste familieoplevelse ”LUMAGICA – Enchanted Winter Forest” bliver afholdt i Odense mellem d. 12. november og den 19. december 2021.

Gå på opdagelse i den fortryllende skov, hvor du møder Danmarks største lysende dyr og ser de mest fantastiske lysshow. En uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.

Tag hele familien med og oplev en uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke. Der er et tillæg på billetterne ved køb i døren. Vi anbefaler derfor at man køber sine billetter inden man ankommer til LUMAGICA.

Køb dine billetter her https://www.billetsalg.dk/Event/Enchanted%20Winter%20Forest%20i%20Odense/3268

 

LUMAGICA’s lysfestivaler er kendt for de umådelig mange lys og smukke lysskulpturer, hvoraf nogle af dem når en højde på op til 12 meter. Sidste år tiltrak LUMAGICA 55.000 gæster på én lysfestival – i år er forventningerne at have lige så mange besøgende på hver enkelt lysfestival.

I år har LUMAGICA udvidet så gevaldigt, at alle landsdele får besøg af en lysfestival. Hver lokation får sit eget tema og vil blive helt unikt. De forskellige tematikker er Spooky LumiNights, Frozen Kingdom, Enchanted Winter Forest og Christmas Wonderland.

Glæd dig til de unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs. Besøg en magisk park, hvor alt er gennemtænkt, specialdesignet og unikt for lige netop dén park.