Loppemarked - Lillebælt Sport og Kultur

Står du og mangler ting til dig selv, boligen eller garderoben, så kig forbi loppemarkedet i Lillebæltshallerne søndag den 15. august.

Loppemarkeder er det perfekte sted at finde alt det, du mangler – uanset om du leder efter tøj, børnetøj, legetøj, møbler, porcelæn og service, bøger, nipsgenstande osv. Det er hyggeligt at gå rundt blandt standene og ose. Og hvem ved, måske finder du et godt kup! Uanset hvad du mangler, er loppemarkedet et besøg værd også – selvom du ikke ved du mangler det endnu!

Book en stand og sælg ud af gemmerne! Hvis du har brugt sommerferien på at rydde ud på loftet, i skabene eller i kælderen, så kan du booke en standplads og sælge dine brugte ting videre til nye ejere. Det er både godt for miljøet og din pengepung.

Praktiske oplysninger:

Markedet har åbent kl. 10.00-16.00 og entrébilletter koster 30 kr. (for personer på 15 og derover), mens børn kommer gratis ind.

Lillebæltshallernes café sælger drikkevarer, mad og snacks, så I kan lade batterierne op. Vi har 480 gratis parkeringspladser, så du kan roligt tage bilen.