Lej byens bedste pølsevogn

Foto: VisitMiddelfart
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

Odensevej 42

5500 Middelfart

Kontakt

E-mail:mail@slpo.dk

Telefon:+45 6441 0370

Mobil:+45 4032 2370

”Uden mad og drikke dur helten ikke”. Hvorfor ikke stille sulten på en sjov, anderledes og nærende måde? Slagteren på Odensevej står klar til at servicere jer i vores hyggelige pølsevogn med velsmagende, hjemmelavede kvalitetspølser. Hos os lejer I ikke blot en pølsevogn – ved vores pølsevogn er der ægte pølsevognsstemning med fokus på høj kvalitet. Overlad trygt frokosten eller aftensmaden i vores kyndige hænder – vi sørger for det hele og vi kommer til jer.
Alle vores produkter er hjemmelavede, så uanset om du sætter tænderne i en frankfurter, en wiener- eller en grillpølse, vil du få en pølse med god smag og lavt fedtindhold, uden unødvendige e-numre og kunstige tilsætningsstoffer. Vi er yderst fleksible og kan levere individuelle løsninger tilpasset jeres behov og ønsker. Ønsker I alternativer til pølserne kunne det være roteret ribbensteg eller kylling, pommes frites eller steg med diverse tilbehør i form af salater og kartofler – vi bestræber os på at imødekomme jeres ønsker. Vi tilbyder også drikkevarer og kan servere både fadøl, sodavand/kildevand og vin – alt kan aftales!

Pølsevognen er naturligvis fødevaregodkendt og er omfattet af vores Elite-smiley, ligesom vores personale er veluddannede, engagerede fagfolk med alle påkrævede hygiejnebeviser.
Uanset anledningen glæder vi os til at byde jer velkommen i Byens Bedste Pølsevogn.

Leje af pølsevogn 
DKK 1.000,Pølsevognen udlejes kun med bemanding.
For bemanding betales DKK 375,- pr. time plus moms pr. ekspedient
For bemanding efter kl. 22:00 tillægges et engangsbeløb på DKK 500,- pr. ekspedient.
Der betales for det aktuelle vareforbrug.
Alle priserne er ekskl. moms. Strømtilslutning på 1x16 amp, eller 2x16 amp.

Adresse

Odensevej 42

5500 Middelfart

Facilities

For grupper

Følg på:

Sidst opdateret af