Kunst og kultur på Fyn

Kunstnerne på Fyn lader sig inspirere af naturen - lyset og vandet. Dyrk de kendte fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg i Kerteminde og Faaborg.

Er du mere til samtidskunst, så besøg Brandts i Odense, der byder på skiftende danske og udenlandske udstillingeraf høj klasse.  Gå på opdagelse blandt de mange kunsthåndværkere og gallerier eller krydr ferien med nogle af de interessante festivaler og koncerter, som øen bugner af.

Kunsten i centrum

Hvis kunst og kultur er en fast bestanddel af din ferie, så er Fyn et oplagt valg. Her finder du alt fra små kunstnerkollektiver til internationalt anerkendte kunstnere. Her får et overblikket.

Fynsk kunsthåndværk

Gå på skattejagt blandt fynske kunsthåndværkere

Gå på skattejagt blandt de mange fynske kunsthåndværkere, som ofte slår dørene op til deres private værksteder.

Brandts set fra jorden i Odense

Kunstens Fyn

Brandts, CLAY, Faaborg Museum og Johannes Larsen Museet. Fire fyrtårne rager op i det fynske kunstlandskab. Dyrk kunsten på de fire største fynske kunstmuseer.

Teater Momentum

Fynske teatre

De fynske teatre opfører både danske og udenlandske klassikere såvel som moderne dramaer. Der er noget for enhver alder og enhver smag.  

Odense Symfoniorkester

Odense Symfoniorkester - musik i verdensklasse

En dirigent i verdensklasse, en koncertsal med superb akustik og et moderne og yderst produktivt symfoniorkester. Hvad mere kan man forlange?

Carl Nielsen Museet

Carl Nielsen Museet - Lær om en af øens store sønner

Besøg museet for en af øens store sønner. Museet åbningstider er oftest tilpasset koncerterne i Carl Nielsen Salen, så et besøg kan kombineres.

H.C. Andersen

H.C. Andersens yndlingssteder på Fyn

H.C. Andersens liv og historier er uigenkaldeligt forbundet med Fyn. Gå på opdagelse i hans barndomshjem og tag en tur i hans fodspor i de smalle gader i H.C. Andersen-kvarteret i Odense.

Phonofestival

Festivaler på Fyn

Festivaler for kunst, film, musik, fødevarer, blomster og gamle digtere...You name it. Fyn elsker festivaler og vi lyver ikke, når vi siger, at øen byder på noget for enhver smag.

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond