kunst og kulur johannes larsen museum fyn

Oplev slotte, vikinger og kunst..

den fynske landsby kunst og kultur fyn museum museer

Det kulturelle Fyn

Fyn og Øerne byder på masser af kulturelle oplevelser – få et skud samtidskunst på BRANDTS  i Odense, gå på opdagelse blandt de mange kunsthåndværkere og gallerier, besøg et af de 123 slotte og herregårde, nyd en klassisk koncert eller krydr ferien med nogle af de mange interessante museer, som øen bugner af.

Kunstøen Fyn - Fyns fire største kunstmuseer

Foto: Destination Fyn

Vidste du..

.. at Fyn også gemmer på vikingehistorie? Besøg Vikingemuseet Ladby og gå på opdagelse i vikingernes Fyn.

Billedkunstmuseer

Der er kunst for alle på Fyn - besøg f.eks. Johannes Larsen Museet i Kerteminde, Faaborg Museum, BRANDTS eller H. C. Andersens Museum i Odense.

Teatre

De fynske teatre opfører både danske og udenlandske klassikere såvel som moderne dramaer. Der er noget for enhver alder og enhver smag.

Kunsthåndværkere

Besøg de fynske kunsthåndværkere i deres værksteder og køb unikke kunstprodukter - her er keramik, glaskunst, smykkekunst og meget mere.

Kulturhistoriske museer

Få en lille bid spændende kulturhistorie - besøg f.eks. Danmarks Jernbanemuseum eller Den Fynske Landsby. Udforsk de kulturhistoriske museer lige her.

Gallerier

Besøg fynske kunstgallerier rundt omkring på hele Fyn - se udstillinger med danske og internationale kunstnere, keramisk kunst og meget mere.

Besøg et af de 123 fynske slotte

Foto: Peter Kirkegaard

Odense Teater

Besøg Danmarks næstældste teater, der ligger centralt placeret i hjertet af Odense. Udforsk teatrets alsidige repertoire af forestillinger lige her - der er noget for alle.

Carl Nielsen Museet

Få et indblik i den kendte komponist, Carl Nielsen, og hans fynske barndom og ungdom. Med møbler, man må sidde i og med en duft af tobak og harpiks, er museet i sandhed en spændende og sanselig oplevelse.

Odense Symfoniorkester

Nyd en storslået koncert med Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus. Læs meget mere om kommende arrangementer og koncerter lige her.

Fynske fodspor - Vikingemagt og kirker

Tag turen rundt om Kerteminde Fjord og se sporene fra et af vikingetidens store magtcentre. Følg de usynlige spor i landskabet og se, hvor vikingerne var. Besøg Vikingeskibet ved Ladby.

Fynske fodspor - Sydfynsk kulturmarathon

Oplev gamle slotte med skjulte skatte. Dyk ned i fortællinger om ulykkelig kærlighed og tag på kultur-shopping i et enestående bymiljø.

Besøg H. C. Andersens Odense

Foto: Destination Fyn