Healing Walk Retreat med Hjertemod

3 dage med vandring, luksus friluftsliv & selvomsorg på Ærø

Healing Walk Retreat er for dig, der elsker at vandre og ved hvor healende naturen er. Du har nu mulighed for at give dig selv et retreat med tid til dig i fællesskab med andre. Der er fokus på at genoprette din indre balance gennem vandring (naturens terapi), selvudviklende workshops og selvforkælelse.

Tanken er at vi på vores vandringer lader naturen heale og nære os. Samtidig er forløbet krydret med selvforkælelse i form af lækker, sund mad, saunagus, vildmarksbad, yin yoga, kakao, meditation og fantastisk fællesskab med andre, der også ønsker tid til at mærke hjertet, ny indre balance og et boost af god energi.

Du får 3 dage på skønne Ærø med Psykoterapeut Marieke Bülow som guide. Vi vandrer cirka 10-15 km om dagen - en ny rute på øen hver dag. Vores base er Teglværkspladsen lige uden for Marstal. Her mødes vi hver morgen til morgenmad og vandringerne starter her, hvor jeg også laver små workshops og aktiviteter i løbet af dag og aften. Du vil opleve blid Yin Yoga, saunagus, vildmarksbad og meget andet. Her kan vi være, slappe af i skønne rammer. Du får lækker mad fra pladsens eget luksus udekøkken og bliver ekstra forkælet, når en kok laver et overdådigt festmåltid til os lørdag aften.

Vi overnatter i store Glamping Telte til 4-6 personer, men har du brug for alenetid, har du mulighed for at opgradere til dit eget 1-2 pers. telt, som du evt. kan dele med en ven (der er kun 2 af de små telte, og det er først til mølle på dem). Er du til overnatning i Shelter eller eget telt er det også en mulighed.