Galleri Langager Helnæs - kreative aktiviteter for børn

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens
Attraktioner
Gallerier
Galleri Langager er smukt beliggende mellem bakker og marker med udsigt over Lillebælt. I det 250 kvm store galleri er der i to etager skiftende udstillinger med forskellige danske kunstnere, og der udstilles malerier, grafik, keramik, glas, smykker, træ, skulpturer, tekstil, fotokunst med mere. Galleriet drives som en kunstnersammenslutning og det er kunstnerne du møder, når du besøger galleriet. I Cafèen kan man købe en kop kaffe, te, kage, sodavand og is, og der er et bord med tegneredskaber for børn. Der er løbende events og kreative aktiviteter for børn og voksne så følg med på www.gallerilangager.dk eller på Facebooksiden www.facebook.com/gallerilangager. Galleriet er absolut et besøg værd. Åbningstider i 2019 April: Påskeudstilling fra d. 13. til d. 22. april Åbent alle dage fra kl. 11.00 til kl. 16.00 Juni til september: I løbet af sommeren skiftende udstillinger fra d. 30. maj til d. 29. september. Åbent fredage, lørdage og søndage fra kl 11.00 til 16:00 Oktober: Efterårsudstilling fra d. 12. til d. 20. oktober Åbent alle dage fra kl. 11.00 til kl. 16.00   Musikaftener Fra maj til september inviterer vi til musikaften hver den anden torsdag i måneden. I oktober afholdes musikaften den tredje torsdag i oktober.   Se programmet på www.gallerilangager.dk
Adresse

Helnæs Byvej 20

5631 Ebberup

Kontakt

E-mail:gallerilangager@gmail.com

Telefon:61606372

Mobil:61606372

Kreative aktiviteter for børn

I skolesommerferien kl. 12-15 er der hver søndag mulighed for at komme og være kreativ sammen med en af galleriets kunstnere. Mal et billed, mal på sten, byg drager, lav glaskunst eller andet spændende. 
Endeligt program kan ses på www.gallerilangager.dk.
Der er ingen tilmelding – I møder bare op. Så tag børn/børnebørn i hånden og kom. Det er gratis at deltage, men på enkelte arrangementer kan der være en mindre materialepris

Galleri Langager er smukt beliggende mellem bakker og marker med udsigt over Lillebælt. I det 250 kvm store galleri er der i to etager skiftende udstillinger med forskellige danske kunstnere, og der udstilles malerier, grafik, keramik, glas, smykker, træ, skulpturer, tekstil, fotokunst med mere.

Galleriet drives som en kunstnersammenslutning og det er kunstnerne du møder, når du besøger galleriet.

Følg med på www.gallerilangager.dk eller på Facebooksiden www.facebook.com/gallerilangager.

Galleriet er absolut et besøg værd.

Juni til september:

I løbet af sommeren skiftende udstillinger fra d. 30. maj til d. 29. september.
Åbent fredage, lørdage og søndage fra kl 11.00 til 16:00

Hele skolesommerferien er der hver søndag fra kl. 12-15 mulighed for kreative og sjove aktiviteter med en af husets kunstnere. Endeligt program kan ses på www.gallerilangager.dk.
Der er ingen tilmelding – I møder bare op. Så tag børn/børnebørn i hånden og kom. Det er gratis at deltage, men på enkelte arrangementer kan der være en mindre materialepris.

Oktober:

Efterårsudstilling fra d. 12. til d. 20. oktober
Åbent alle dage fra kl. 11.00 til kl. 16.00

 

Musikaftener

Fra maj til september inviterer vi til musikaften hver den anden torsdag i måneden.
I oktober afholdes musikaften den tredje torsdag i oktober.

 

Se programmet på www.gallerilangager.dk

Adresse

Helnæs Byvej 20

5631 Ebberup

Facilities

Maleri

Grafik

Tekstilkunst

Tegning

Skulptur

Atelier

Sidst opdateret af
Udvikling Assens - VisitAssens