Tinderbox

Oplev Fyn og Øhavet året rundt

Advarsel - dette er en praleside!

Selvom Fyn og Øhavet bare er en samling temmelig små prikker på verdenskortet, har vi virkelig meget at byde på: Fynboerne har uofficielt VM i Festival - og samles om alt fra Tinderbox  til Tartelet Festival. Her på siden giver vi dig et overblik over festivaler og events året rundt.

 

Less is more ...

Jeps - vi ved det godt! Vores eventkalender er så fuld af indhold, at det kan være svært at vælge. Derfor har vi lavet en lille håndplukket liste, så du kan få overblikket over de største events på hele øen 365.

De største events året rundt

Foto: Avernax
Leder du efter kurser i pileflet eller ferniseringer hos små lokale kunstnere, så søg i kalenderen "Fyn lige nu" øverst i menuen.

Du behøver ikke være rig for at have det sjovt ...

Find fine og finurlige oplevelser, som ikke gør dig fattig.

Gratis oplevelser på Fyn og Øerne

Oplevelserne står i kø på Fyn og, du behøver ikke altid have pengepungen frem for at bliver underholdt på vores ø. I naturen finder du mange gratis glæder, som f.eks. den smukke Øhavssti i Det Sydfynske Øhav. Men du kan også finde gratis koncerter, rundvisninger og events året igennem.

Pssst ... vi har 1.100 km kystlinje, så der er altid plads til en ekstra badegæst.

Særligt små vandhunde sætter pris på de lavvandede strande.

Skønne badestrande på Fyn og Øerne

Fyn og Øerne har 1.100 km kystlinje fyldt med de dejligste badestrande. Badevandet er i top og terrænet ved strandene er meget varieret. Du finder både skønne familievenlige strande med lavt vand og brede, hvide strande, men også strande med dybere vand og spændende natur.

De fynske købstæder - indbegrebet af charme

Tag nogle snoede gader med brosten, en god samling velholdte bindingsværkshuse, nogle hyggelige caféer og butikker og top så med et museum og en charmerende havn. Så har du opskriften på en fynsk købstad. Gå på opdagelse og find din favorit

De fineste fynske byer

De skønneste områder i de gamle købsteder - se dem alle her...

Assens

Bogense

Faaborg

Kerteminde

Middelfart

Nyborg

Odense

Rudkøbing

Svendborg

Ærøskøbing