Film i Bio Andelen: The Farewell

Foto: Ærø Turistbureau
Begivenheder
Begivenheder
Ærøs største, hyggeligste, eneste, billigste, mest alsidige og vel nok Danmarks mindste biograf.
Adresse

Søndergade 28A

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:bioandelen@gmail.com

Telefon:+45 6252 1711

Dramaet 'The Farewell' handler om en kinesisk familie, hvoraf den ene del bor i USA, mens den anden lever i Kina. Her bl.a. familiens bedstemor Nai Nai, der bliver diagnosticeret med kræft, hvilket kun giver hende kort tid tilbage at leve i.

Familien i USA rejser derfor tilbage til Kina under påskud af at deltage i et bryllup. I virkeligheden er det dog for at være sammen med Nai Nai i hendes sidste dage. Dog uden at nogen fortæller bedstemoren, at hendes dage er talte.

For barnebarnet Billi, der rejser fra New York til Kina, bliver forsøget med at navigere i løgnen en svær opgave. Med et ben i hver kultur, skal hun nu respektere familiens ønske, med samtidig også være tro over sig selv og hendes elskede bedstemor. 

'The Farewell' er en feel good-film med en dramatisk klangbund. Det er både et rørende og sine steder morsomt portræt af en familie, men også en undersøgelse af kulturforskelle.

Handlingen bygger på instruktøren Lulu Wangs egne oplevelser, der også blev til en populær amerikansk podcast. Hovedrollen spilles af komikeren Awkwafina (Ocean's 8 og Crazy Rich Asians), der vandt en Golden Globe for sin præstation. (copyright: kino.dk)

Dansk tekst

Billetter bestilles ved at ringe på telefon 6252 1711 og indtale navn, dato, antal billetter og telefonnummer på vores telefonsvarer.

Adresse

Søndergade 28A

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

17 Sep 20 / 23 Sep 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

19:30 -

20 Sep 20 / 20 Sep 20

søndag

15:00 -

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau