©  Foto:

DYNAMO Circus Festival

International nycirkus-festival pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser i en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi.


DYNAMO præsenterer:

- en scenekunst-festival, der hylder de fælles oplevelser - fri for smagsdommeri og vilkårlige avantgardisters tyranni. Et livsbekræftende favntag med det almenmenneskelige: empatien, frygten, forløsningen, glæden, euforien, spændingen og kontrol-tabet. Sammen går vi i cirkus.

International nycirkus-festival der er pakket med nycirkus, musik, fest, fællesskab og uforudsigelige oplevelser er en tour de force i vildskab, poesi, humor og magi. Mellem forladte siloer og industri på Odense Havn, kulturliv og bleg beton præsenterer DYNAMO igen i august en intens festival, der viser nycirkus-genren frem fra sine bedste sider.

En nycirkus-festival skal underholde og den skal udfordre! Derfor er programmet fyldt med forbløffende nycirkus-forestillinger fra ind- og udland og overstimulerende livemusik, der tvinger dansefeberen ud i fødderne.

Når festivalen lakker mod enden og lørdag aften banker på døren åbner vi op for det vanlige episke nycirkus-spark i festkuglerne, der er DYNAMOs "Late Night Cabaret": med nationale og internationale artister og elektronisk live-musik - i år skabt og instrueret af en ganske særlig dansk nycirkus-artist, magiker og instruktør.

Se det som en invitation til en festlig opdagelsesrejse med scenekunst for folket i fokus, når vi på pladsen, der omgiver Danmarks vildeste cirkushus, tilbyder cirkus-workshops, bands, food trucks, lokale DJs og Odenses bedst bemandede bar. Vi går et spadestik dybere ned i cirkus-mulden når festivalen udvider med et vaskeægte "Big Top Circus Tent" og præsenterer den største nycirkus-forestilling vores publikum nogensinde har set.

Indenfor i cirkus-huset finder du som sædvanligt husets to mindre scener, en chill-out lounge hvor du kan slappe af når du holder pause fra programmet, vores upolerede punk-tivoli stemning med tattoo-tombola, photo-booth og udklædningskasse, der som sædvanligt står klar til at understøtte et episk afterparty.

DYNAMO Circus Festival: tre dage med nycirkus, musik, talks, film, workshops og kulturel kollektivisme.