Den Sommer min far blev homo - teaterforestilling i Kulturladen

Den sommer far blev homo er en humoristisk pinlig ungdomsforestilling om at komme i puberteten, gøre op med ens fordomme og finde sin identitet.

At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten går i gang, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie nordpå, efter at mor skred med den lidt for personlige pilatestræner, kan det hele føles uoverskueligt udfordrende.

Arvid møder Indiane, der er yngre end ham selv, men meget mere i puberteten. Hun klæber sig til ham, selvom han ikke vil have noget med hende at gøre.

Hendes far er bøsse, en rigtig handyman og så er det ovenikøbet ham, som Arvids far flirter med. Arvid og Indiane lægger planer for at forhindre at deres fædre skal blive kærester. De vil for alt i verden ikke vil være søskende og Arvid vil gå langt for at det ikke ender i et “Brokeback Mountain Moment”.

En humoristisk og kærlig identitetshistorie om en drengs uskyldige fordomme og panik over sin egen udvikling. Om mødet med den første kærlighed og om at gå fordomsfri ind i de voksnes verden.

Dramatiker: Julie Maj Jakobsen

Instruktør: Mia Lipschitz

Scenograf: Mona Møller Schmidt

Lyddesigner: Jes Theede

Lysdesigner: Sonja Lea

Regissør: Theresa Bro

Medvirkende: Peter Schlie, Julie Jeziorski Jensen, Mikkel Reenberg og René Benjamin Hansen


Idé & koncept: Teatret Hils Din Mor

Billetbestilling er nødvendigt af hensyn til COVID 19 på tlf. nr. 20 21 44 08

Der vil være salg af resterende billetter ved indgangen efter først til mølle-princippet.