VisitFyn

Damen fra natcaféen

Til sommer præsenterer det anmelderoste Teatret Slotsgården en af Georges Feydeau’s mest legendariske farcer DAMEN FRA NATCAFÈEN, der spillede for fulde huse efter premieren i Paris i 1899.

Det er vanvittigt, hvordan mennesker undertiden kan komplicere deres liv unødigt: Da den respekterede læge Petitpont efter en hård og lang arbejdsdag, beslutter sig for at feste igennem på den populære Natcafé i byen, har han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hans bedste ven Mongicourt dagen efter skal finde ham sovende ved middagstid, under en væltet sofa i hans konsultationsværelse.
Mens Mongicourt og Petitpont evaluerer deres våde aften, vågner Crevette pludseligt op i Petitponts seng. Hvad i alverden gør Crevete, en skønhed fra Natcaféen, pludselig i Petitponts seng? Crevettes ligefremme og overvældende attitude sætter gang i løjerne og da hun uberettiget bliver forvekslet med Petitponts kone Gabrielle bliver Petitpont sendt ud på en deroute af bortforklaringer og små hvide løgne, der ruller som en snebold, der vokser sig større og større.

“Feydeaus tekst passer perfekt i år, for budskabet kan opfattes som en kommentar til coronapandemien. Forvekslingsfarcen handler om at leve sit liv med alt, hvad dertil hører af fejl, kontroverser, misforståelser og lidenskaber ... Og er der noget, vi har længtes efter siden marts sidste år, er det da at kunne leve, at kunne slå os løs og give los.”

Glæd dig til at opleve Georges Feydeaus vaudeville.