Dagstur på Øhavsstien med guide

Afvekslende strækning på ca. 11 km.

På denne smukke og afvekslende strækning af Øhavsstien vandrer vi ca. 11 km fra den hyggelige færgeby Spodsbjerg til det ældgamle Tranekær Slot. Turlederen (David Grønbæk) fortæller kort og levende om de historiske steder og landskabet, vi går gennem. Turen går først langs Langelandsbæltet til Stengade Strand og Skov med "Oehlenschlägers Bøg", et over 200 år gammelt træ på stedet, som siges at have inspireret digteren til den danske nationalsang. Her spiser vi frokost, og der er mulighed for at bade. I Stengade Skov findes også resterne af en skanse fra Englandskrigene i begyndelsen af 1800-tallet. Efter en strækning langs stranden leder stien os via grønne skove og bølgende marker til Tranekær. Her slutter vi vandreturen med kaffe og kage ved slottet, og vi bliver kørt tilbage til Spodsbjerg.

Få en vidunderlig vandreoplevelse på Langeland.Oplev en smuk og afvekslende strækning af Øhavsstien. Dagens turleder vil guide dig og fortælle om det landskab, vi går gennem.Mulighed for at bade ved Stengade Strand, hvor vi spiser frokost.Vi slutter dagen med kaffe og kage ved det ældgamle Tranekær Slot. Påklædning efter vejret og fodtøj til at gå langt i. Medbring en dagtursrygsæk til din frokostpakke og vand (inkluderet i prisen), solcreme, badetøj og håndklæde, hvis du vil bade. Vi mødes kl. 10 og er tilbage i Spodsbjerg kl. 16.

BØRN
Der er ingen bestemt aldersgrænse for at kunne deltage i turen. Vi anbefaler at forældre vurderer hvorvidt barnet kan gå distancen og har lyst til det (11 km). Det er ikke muligt at medbringe klapvogn og lignende.

Andre ture
Vagabond Tours arrangerer også andre vandreture på Øhavsstien uden guide, se mere på www.vagabondtours.dk