Café Agnes H

Foto: VisitKerteminde
Spisesteder
Cafeer
Adresse

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Kontakt

Café Agnes H er en del af kulturhus Anexet ved Lundsgaard Gods. Vi har fokus på økologi, bæredygtighed og inspireret mad af høj kvalitet.
Vi arbejder med nøje udvalgte råvarer og ingredienserne i vores hjemmelavede produkter er ofte lokalt producerede. Inspirationen er hentet fra hele verdens køkkener.

For tiden serverer Café Agnes H lækker Take Away og hver uge er det muligt at købe en ny Ugens Special, Ugens Special Vegetar, Ugens Tilbehør og Ugens Dessert. Du kan forudbestille din middag på vores hjemmeside under ”Take Away”. Klik på indkøbsvognen under hver ret, du vil bestille og vælg dag og tidspunkt for afhentning eller udendørs spisning.

Køkkenet er åbent fredage og lørdage kl 17-20, søndage kl. 17.00-19.30. Når vejret er til det, er det muligt at spise udendørs på Anexets smukke gårdsplads. Det er muligt at købe drikkevarer, vin, øl, vand m.v. frem til kl. 21.

Det er også muligt at købe en flaske med Agnes H´s hjemmelavede Limoncello på øko citroner eller en flaske hjemmelavet italiensk inspireret øko hindbær likør, Lamponecello eller en flaske Arancello, hjemmelavet italiensk orange likør på øko appelsiner.

Vi glæder os til at se jer i Café Agnes H.

Adresse

Lundsgårdsvej 15

5300 Kerteminde

Sidst opdateret af
VisitKerteminde