©  Foto:

Byg genbrugsskibe på Marstal Søfartsmuseum

Tag børnene med på Marstal Søfartsmuseum i skoleferierne og byg skibe af genbrugsmaterialer og pynt dem med alverdens ting og sager.

Skibsbygning af genbrugsmaterialer

I skolernes ferier er der gratis skibsbygning af genbrugsmaterialer i kælderen på Marstal Søfartsmuseum (så længe lager haves).

Slip fantasien løs! Her er både pap, papir, træ, knapper, fjer, og alt muligt andet, som I kan bruge til at være rigtig kreative.

Det kan I altid på Marstal Søfartsmuseum

Museumsdelen på Marstal Søfartsmuseum rummer en lang række "barnlige" elementer. Kig fx på de spændende modelskibe, stå selv ved roret på en coaster, kravl ned i en lukaf og se de mange besynderlige ting, der er hjembragt fra fjerne lande.

Der er også en række andre børnevenlige elementer på museet. Dem får du her:

Søfartsbogen og Anker
I museets søfartsbog finder I en god ven i Anker, som I kan løse små opgaver sammen med hele vejen igennem museet og dermed blive klogere på skibe og søfart.

I kan tilmed få en tatovering og et nyt navn - ligesom de rigtige sømænd, når de står til søs!

Martha og madpakker i museumsgården
Når I er færdige med kigge jer omkring på museet, kan I gå ombord på det gode legeskib Martha, der ligger trygt i museets gård.

I kan også nyde den medbragte mad i gården ved de opstillede borde og stole.

Museumsgården rummer desuden en legeplads, hvor I kan prøve kræfter med forskellige former for maritime elementer. I kan fx kravle op i en høj mast og kigge udover "verden".