Butik Alberte

Velkommen til Butik Alberte. Vi forhandler flere forskellige tøjmærker, brugskunst, accessories og har et bredt udvalg af te'er - noget for enhver smag.

"Alberte" ligger midt i Marstals gågade, og er en 100% tøsebutik, men vi byder altid på et lille glas/kop til den medbragte herre i vores lille hyggelige telounge med retrodesign og læsestof. Vi har også speciel brugskunst for det nysgerrige øje.

Vi forhandler ( og sender) KUN kvalitetste, også egne blandinger som Ærøte, Marstalbowlen og Ærø gløggkrydderi.

Vi klæder dig gerne på og hjælper med at style i tøj fra Kaffe, Pont Neuf, Cecil, Street One, Himalaya, Tim & Simonsen, bæredygtigt tøj fra Thought, skønt hør fra Janne K., fine kjoler fra Dot & Doodles, britiske Joules, der bl.a. lokker med flotte print på gummistøler og regnovertøj og smykker fra danske Friihof-Siig og Pure by Nat.

Vores varer er nok lidt anderledes, end dit øje normalt skuer - så giv dit syn lidt øjenguf og hænderne lidt kræs at røre ved.

Du betaler kun for dit køb - styling og den forhåbentlige gode oplevelse er hel gratis.

Vi glæder os til at se dig, og passer åbningstiden ikke , aftaler vi gerne en anden for dig og din gruppe.

Handl lokalt - digitalt

Du kan også handle med os ved at ringe til os på 51 93 24 64, maile til butikalberte@gmail.com eller skrive til Alberte , Kirkestræde 12b, 5960 Marstal .

Betaling på mobilepay 29268529 eller konto 0847-0805616253

Køber man for kr 500,- er det fragtfrit, derunder betaler køber kr 50,

Nedsatte varer betales af kunden med kr 50,- i fragt.