Mor med børn i ladcykel i fynsk by

Børnenes eventyrø

Fyn er fin

(Også for de mindste)

 

Fyn er som skabt for børnefamilier: Børnevenlige badestrande til alle sider, campingpladser med rum til leg og eventyrlige oplevelser i bunkevis. Og bedst af alt: På Fyn kan du nå alt med 30 minutters kørsel. Så glem alt om ’hvornår-er-vi-der’-spørgsmålene fra bagsædet. Svaret vil nemlig altid være ’lige om lidt’.

Leg på livet løs...

Ferien bliver meget sjovere, når hele familien får sat gang i både krop og fantasi. Og det er der vanvittigt gode muligheder for på Fyn med naturlegepladser, klatreparker og andre adventure-aktiviteter. Nogle af dem er endda ganske gratis. 

Action for alle aldre

Mærk adrenalinsuset, når du svinger dig tværs gennem trætoppene i hæsblæsende fart. Oplev Fyn fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Eller kom ned i tempo med arkæologisk snorkling og prærievognsferie. Fyn har familievenlige adventure-oplevelser for enhver smag.

Fyns bedste legepladser

Trænger ungerne til at blive luftet? Så begiv jer afsted til fynboernes favorit-legepladser. De findes i alle udgaver - midt i den grønne skov, som børnenes eventyrlige helle i bymidten og som en del af de fynske havnemiljøer. Alle legepladserne er naturligvis ganske gratis.

Der var engang...

Eventyrlige og historiske oplevelser skal du ikke lede længe efter på Fyn. Så begiv dig ud som en anden opdagelsesrejsende og oplev H.C. Andersens fascinerende univers, Egeskov Slots magiske atmosfære og Den Fynske Landsbys nærvær.

H. C. Andersens Odense

Kom med på en eventyrlig rejse gennem H. C. Andersens Odense. Besøg f.eks. digterens føde- og barndomshjem, eller H. C. Andersen Museum. Får du brug en endnu større dosis H. C. Andersen, guider vi dig til flere begivenheder med den folkekære digter i centrum.

Egeskov Slot - et slot fyldt med liv

Egeskov Slot er Fyns største turistattraktion - en oplevelse, du ganske enkelt ikke må gå glip af. Slottet er Europas bedst bevarede vandborg og omgivet af en idyllisk park med blomster, labyrinter og flere hundrede år gamle træer.

Den Fynske Landsby

På frilandsmuseet, Den Fynske Landsby, inviteres du indenfor i en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne.En vigtig del af landsbyens historie formidles gennem de men...

Mad til små maver

Hvornår skal vi spiiiise? Når de små maver først knurrer, skal der ikke bruges for lang tid på at finde den nærmeste familievenlige restaurant. Derfor har vi samlet nogle af Fyns mest børnevenlige spisesteder. Her er der helt sikkert er noget på menuen, som går rent hjem hos de mindste.

Følg Den Fynske Chokoladerute

Er din søde tand af den kvalitetsbevidste slags - så er den fynske chokoladerute et must på dit næste visit. Her møder du chokoladeproducenter, som lever og ånder for at sikre dig en intens smagsoplevelse og det helt rigtige knæk på chokoladen.

Åh nej - det regner...

Kære forældre. Der er ingen grund til panik. Fyn har nemlig massevis af skønne aktiviteter for hele familien, hvis I skulle rende ind i en regnvejrsdag. Og nu hvor vi kender hinanden så godt, vil vi gerne droppe facaden og bekende overfor jer, at vi har faktisk også har regnvejrsdage på Fyn.