Fyn er fin

(Også for de mindste)

 

Fyn er som skabt for børnefamilier: Børnevenlige badestrande til alle sider, campingpladser med rum til leg og eventyrlige oplevelser i bunkevis. Og bedst af alt: På Fyn kan du nå alt med 30 minutters kørsel. Så glem alt om ’hvornår-er-vi-der’-spørgsmålene fra bagsædet. Svaret vil nemlig altid være ’lige om lidt’.

Læs mere

Leg på livet løs...

Ferien bliver meget sjovere, når hele familien får sat gang i både krop og fantasi. Og det er der vanvittigt gode muligheder for på Fyn med naturlegepladser, klatreparker og andre adventure-aktiviteter. Nogle af dem er endda ganske gratis. 

Læs mere

Der var engang...

Eventyrlige og historiske oplevelser skal du ikke lede længe efter på Fyn. Så begiv dig ud som en anden opdagelsesrejsende og oplev H.C. Andersens fascinerende univers, Egeskov Slots magiske atmosfære og Den Fynske Landsbys nærvær.

Læs mere

Uden mad og drikke

duer de små helte ikke 

 

(som i SLET ikke...)

Åh nej - det regner...

Kære forældre. Der er ingen grund til panik. Fyn har nemlig massevis af skønne aktiviteter for hele familien, hvis I skulle rende ind i en regnvejrsdag. Og nu hvor vi kender hinanden så godt, vil vi gerne droppe facaden og bekende overfor jer, at vi har faktisk også har regnvejrsdage på Fyn. 

Læs mere