Barrow på KulturØen

Foto: VisitMiddelfart
Begivenheder
Begivenheder
GUF gør efteråret lidt lysere med Barrow koncert
Adresse

Hanvegade 6

5500 Middelfart

Kontakt

E-mail:guf.strib@gmail.com

Telefon:30 28 89 80

Med deres unikke blanding af vendsysselsk og amerikansk længsel er Barrow et af de mest interessante americananavne i Danmark lige nu, og er aktuel med nummeret “Superheroes”, som du måske har hørt på P4 eller P5. For kvintetten med Mikkel Bøggild i forgrunden har lykkedes med at forene det rå og intense med smukke sange, som er så catchy, at P4 nåede at have hele tre singler fra debutalbummet fra 2012 kørende i æteren, og en DMA-nominering i ryggen. Fra opfølgeren, “Like a Home”, der udkom i 2017, har du sikkert hørt hittet “Julia Wants to Take Me Home” og albummet fik ligeledes en DMA-nominering, denne gang som årets udgivelse i blues/roots-kategorien.

Barrow har gennem sin levetid udviklet sig til et intenst og dynamisk liveband, med optrædender på flere danske festivaller og spillesteder.

I front står Mikkel Bøggild, der udover sin egen karriere også gennem tiden har været fast sideman for Ester Brohus, Henning Stærk og Sko/Torp. På pedal steel guitar er mednordjyde Ole Albrechtsen (Mikael K, Slåbrock Band og Allan Olsen), på trommer Eddi Jarl (Lars Lilholt Band, Vestbo Trio) og på bas Henrik Poulsen (Peter Sommer, The Pocket Players, DeSoto Caucus).

Adresse

Hanvegade 6

5500 Middelfart

Åbningstider

02 Nov 20 / 02 Nov 20

mandag

20:00 -

Sidst opdateret af