©  Foto:

Aunslev Højgaard Bed & Breakfast

Højgaard Bed & Breakfast er en nystartet og gennemrestaureret overnatningsmulighed indrettet på 1-sal på en firelænget slægtsgaard fra 1860, som har været i familiens eje siden 1927.

Gården hedder Højgaard for i frugthaven ligger Aunslev's højeste punkt, med byens lille gadekær som nabo, og hvor der er åkander og ænder. 

Dyr forbindes med landbrug og vi er ikke nogen undtagelse; harer hopper gennem gårdspladsen tidligt om morgenen, ænder, vilde fugle og masser af sommerfugle samt vores gamle terrier Eddie.

Vi har 3 værelser (6 senge), 1 wc/bad, kæmpe køkken/alrum i sammenhæng med en stue - alt lavet/indrettet med respekt for stuehuset, som er fra 1912. Man kan vælge at leje det hele eller et enkelt værelse. Tagterrassen (egen indgang), som er en del af udlejningen, har ugeneret udsigt 145 grader; fra Storebæltsbroen i øst til Kogsbølle bakke mod syd og Ferritslev i vest.

I er ikke længere ude på landet end at vi kan tilbyde gratis internet til bl.a. streaming.

Til Højgaard hører en stor køkken-, frugt- og prydhave med mange terrasser samt bålplads; alt er til fri afbenyttelse under opholdet. 

Højgaard har et spisekammer hvor vi opbevarer forråd, bl.a. hjemmebagt bagværk og andre fødevarer, som vores gæster kan tilkøbe til deres morgen mad. I stuen er der et vinskab som indeholder drikkelse og lækkerier som kan tilkøbes.

Hvis man bor på Højgaard er det let at komme rundt på Fyn eller Danmark - Motorvej E20,  afkørsel 46 (Nyborg V) er kun 3 sving, 4 min. (3 km) fra Aunslev, og kommer du ad Regstrupvej kan du tage den hyggelige markvej lige uden for indkørslen til Aunslev - følg blot skiltet. Vejen klarer al slags trafik.

Cykler er velkomne - og kan opbevares inde under dit besøg.