ADP Kongens Fiskeskole

ADP Kongens Fiskeskole er for dig, der vil prøve at fiske første gang, eller er forholdsvis nybegynder, og gerne vil prøve at kræfter med at fiske.

Fiskeskolen er aflyst pga. manglende tilmeldinger. Det er i stedet muligt at tilmelde sig ADP Kongens Fisk Fiskekonkurrence indtil d. 10. oktober 2020 kl. 05.00. 

Vil du deltage i ADP Kongens Fisk - fiskekonkurrencen, kan du læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her

Vil du gerne lære at fiske, eller er du nybegynder, så giver vi dig muligheden for at lære at fiske med Fiskeskolen Fyen, Odense Sportsfisker Klub. På ADP Kongens Fiskeskole lærer du blandt andet at kaste linen og sætte madding på, samt en masse tips og tricks, der kan sætte gang i din fremtidige lystfiskerkarriere.

Fiskeskolen Fyen har et garvet hold af lystfiskere, der kommer og lærer dig teknikker, og hvordan du kommer i gang. Der er sørget for alt fiskeudstyr og madding – så du skal bare tage gåpåmod og godt humør med. Du må selvfølgelig også gerne tage dit eget udstyr med.
En lektion ved Fiskeskolen Fyen varer tre timer, og for at alle foranstaltninger om COVID-19 kan overholdes, er det nødvendigt, at du tilmelder dig via linket i menuen.

HVOR: De Gamle DSB Færgelejer, Færgevej, lørdag den 10. oktober, fra kl. 10.00-13.00.

Hvem: Alle kan deltage.

Pris: 35,- i deltagergebyr og 10,- i ordregebyr.

COVID-19: Alt udstyr bliver sprittet før og efter brug.

ADP Kongens Fiskeskole er et sideevent til fiskekonkurrencen ADP Kongens Fisk 2020. Du deltager ikke i konkurrencen ved køb af billet til fiskeskolen.

Vil du også deltage i ADP Kongens Fisk - fiskekonkurrencen, kan du læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her

Fisk for det gode formål 

Deltagergebyret på kr. 35 pr. person går ubeskåret til at fremme gode fiskeforhold i Nyborg Kommune. I ADP Kongens Fisk 2020 er "Grusbanden" valgt som modtager af deltagergebyret.
Grusbanden er en del af Vandpleje Fyn og består af friske, frivillige folk, der yder deres bedste for at forbedre fynske vandløb til gavn for fisk, insekter og vandplanter. ADP Kongens Fisk øremærker donationen fra årets fiskekonkurrence til Grusbandens arbejde i Nyborg Kommune.