Gratis oplevelser på Fyn

Opevelserne står i kø på Fyn og, du behøver ikke altid have pengepungen frem for at bliver underholdt på vores ø. I naturen finder du mange gratis glæder, som f.eks. den smukke Øhavssti i Det Sydfynske Øhav.

Men du kan også finde gratis koncerter, rundvisninger og events året igennem. Kig med her og find inspiration til gratis oplevelser på Fyn for hele familien.

Der findes masser af gratis oplevelser på Fyn - fx. fiskeri hos de mange fiskebyer.
Fynske høstfester - året rundt

Besøg de fynske høstmarkeder - året rundt

Hvert år afholder de fynske byer en række markeder med fødevarer som hovedtema. Kig med og få overblikket over, hvor du kan finde friske, velsmagende og lokalt producerede delikatesser.

Øhavsstien

Oplevelser på Øhavsstien

Øhavsstien bugter sig gennem det smukke og unikke Sydfynske Øhav. Hele 220 km sti giver dig mulighed for både en kort tur ud i det fine landskab eller flere dages vandring i pagt med naturen.

H.C. Andersen Trail

Følg H.C. Andersen rundt på fynske herregårde og slotte

 H.C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Her fandt han inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål. Download appen og følg i digterens hjulspor. 

OFF Odense

OFF17

OFF – ODENSE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

OFF er Danmarks internationale kortfilmsfestival, og med sin opstart i 1975 også landets ældste filmfestival. Der er fri entré til alle visninger.