Gastronomi og lokale fødevarer

Den næringsrige fynske jord er grobund for fremragende fødevarer. Sprøde asparges, saftige æbler, dybrøde kirsebær, friskpresset most og aromatiske rodfrugter. På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes året rundt. Gå på opdagelse i en af de mange stalddørssalg og gårdbutikker, eller nyd de friske, fynske råvarer tilberedt af dygtige kokke på en af de mange fynske restauranter, som sætter en ære i at bruge de lokale råvarer.

Falsled Kro

Gourmet i særklasse - Fynske toprestauranter

Du finder dem på hele Fyn. Restauranter med dygtige køkkenchefer i spidsen, som vil den gode smag. Som tilpasser deres menukort efter årstidens lokale råvarer.

Gode fynske spisesteder

Der mange gode brasserier og restauranter af høj kvalitet at finde på Fyn og øer. Kig med og bliv inspireret til dit næste måltid.            

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond