Den næringsrige fynske jord er grobund for fremragende fødevarer. Sprøde asparges, saftige æbler, dybrøde kirsebær, friskpresset most og aromatiske rodfrugter. På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes året rundt.
Ni fynske restauranter er gået sammen om et særligt madmanifest, som skal sikre dig som gæst en helt særlig oplevelse baseret på det bedste Fyn har at byde på. Lægger du vejen forbi en af disse fynske toprestauranter, er du garanteret det fineste fra Fyn.
Hvert år afholder de fynske byer en række markeder med fødevarer som hovedtema. Kig med og få overblikket.
Brunsviger, rygeost og lokal brygget øl
Køb fynske råvarer i en af de mange hyggelige, lokale gårdbutikker
Smagen af Fyn er samarbejdet mellem 80 større og mindre fødevareproducenter, brygmestre, gårdbutikker, kokke og restauratører, der forener kræfterne for at bringe de allerbedste fødevarer fra den fynske jord til dit bord. Læs mere om folkene bag Smagen af Fyn lige her.