Gastro Fyn

På Fyn har vi en tradition for gastronomi i høj klasse – og det vil vi gerne være sikre på, at alle ved. Også uden for landets grænser. 

I Destination Fyn har vi i tæt samarbejde med stjernekokken Per Hallundbæk derfor søsat et nyt spændende initiativ, der skal trække flere gastroturister til Fyn.

Initiativet hedder Gastro Fyn og er et unikt samarbejde mellem fynske high-end restauranter og hoteller om at brande Fyn som en unik gastronomisk destination. Målet er, at skabe mere omtale af fynsk gastronomi både i ind- og udland via den internationale gastropresse og gennem en målrettet indsats i den massive digitale markedsføring af Fyn, som en destination med noget at byde på 365 dage om året. Derudover går restauranterne og hotellerne også sammen om lanceringen af andre konkrete tiltag som Route-du-bonheur, en fynsk uge og fejringen af forårets komme i Storms Pakhus. 

Følgende ni fynske restauranter og hoteller er med i Gastro Fyn: 
Falsled Kro, Kok & Vin, Pasfall, Restaurant Aro, Restaurant Under Lindetræet, Sortebro Kro, The Balcony, Best Western Hotel Knudsens Gaard og Comwell Kongebrogaarden. 

Hvordan bliver min restaurant eller hotel en del af Gastro Fyn?
Gastro Fyn er et åbent samarbejde, som officielt udvides hvert halve år. Næste gang er i august 2019.

Der kan løbende søges om medlemskab. Ønsker din restaurant eller dit hotel at blive en del af samarbejdet, skal du sende en kort beskrivelse af dit hotel/restaurant samt vedlægge menu- og vinkort. Derudover skal din restaurant selvfølgelig kunne stå inde for Det Fynske Madmanifest.

Det er Per Hallundbæk, som gastronomisk fagmand, der vurderer nye ansøgere - evt. også gennem et besøg på stedet.

Vil du vide mere om Gastro Fyn?
Kontakt forretningsudvikler i Destination Fyn Laura Raidla på mail larai@desti... eller tlf. 21 52 04 08.

Del denne side

Laura Raidla

E-mail
larai@desti...

Telefon

+45 2152 0408

Det Fynske Madmanifest