VisitFyn
FYN CYKLER SAMMEN

Praktisk Information - FYN CYKLER SAMMEN

Alt hvad du skal vide, inden du sætter dig i sadlen og bliver en del af FYN CYKLER SAMMEN.

DATOER:
Torsdag den 27.maj til søndag den 6. juni.

TILMELDING: 
Du skal tilmelde dig her, så får du tilsendt startnummer og er automatisk med i lodtrækningen om et cykelophold for to på Fyn.

TIDSPUNKT:
Du bestemmer selv, hvornår du starter.

STARTSTED:
Valgfrit. Fra din bopæl, på din yndlingscykelrute, på et mountainbikespor, på en cykelløbsrute. Men husk at holde afstand, hvis du vælger en populær rute eller mountainbikespor, evt. start forskudt af andre deltagere/cyklister.

RUTE:
Du vælger selv din rute, evt. din yndlingsrute eller én af vores anbefalede ruter eller cykelløbsruter.​ 

PRIS:
Det er gratis at være en del af FYN CYKLER SAMMEN hver for sig!

DELTAGERE:
Alle er velkomne uanset alder og kondi. Fynboer elsker gæster, så du er også velkommen til at komme til Fyn og cykle med, hvis du ikke er bosat på Fyn, eller cykle hjemmefra på din hometrainer.​ 

STARTNUMMERUDLEVERING: ​
Når du tilmelder dig, får du en e-mail med bekræftelse og et startnummer, som du selv kan udfylde med dit yndlingsnummer eller teamnavn og printe. Det er frivilligt at cykle med nummeret, men så kan alle se, at du er en del af Fyn Cykler Sammen. Tilmeld dig og din cykelmakker her!

STEMNINGSBILLEDER:
Det bliver endnu federe, hvis du har lyst til at dele stemningsbilleder af dig og din cykel, hjelm eller måske din pyntede hometrainer? Så send os gerne billeder eller tag os i dine Facebook- og Instagram-opslag med #fyncyklersammen. 

AFVIKLING:​
Nu hvor der ikke er nogen målstreg, kan du lægge et billede op af dig selv og dit ur, så du kan vise andre din tid. Eftersom man ikke kan vinde løbet, er der jo ingen grund til at snyde. Det er helt op til dig, hvornår du stopper. Det handler blot om at være med. 
 

DRESSCODE (frivilligt): ​
Tag din egen grønne pointtrøje, gule førertrøje, prikkede bjergtrøje eller VM-regnbuetrøje på. Eller find dine kreative evner frem, og lav din egen cykeltrøje, hvis du ikke har én hængende i skabet. ​

Diplom:
Du skal selv printe dit diplom og indsætte tid og distance. Diplomet er vedhæftet i tilmeldingsbekræftelsen.

KONKURRENCER:
Ja, selvfølgelig er der konkurrencer.​ Du kan vinde konkurrencer ved de forskellige pitstops og vinde lodtrækningspræmier blot ved at tilmelde dig via tilmeldingslinket og registrere antal kørte kilometer. Så hop ind og tilmeld dig!

OMKLÆDNING OG BAD:
Ja, hjemme hos dig selv. ​

VÆSKEDEPOT:
Ja, der vil være flere pitstops på Fyn. Se dem her (Husk at holde afstand)​

TOILETTER:
Ja, hjemme hos dig selv.​

REGLER:
Der er ingen regler udover færdselsregler og de restriktioner som Søren og Mette har vedtaget – så hold god afstand derude – også til dem, der ikke deltager i Fyn Cykler Sammen. Du vælger selv din rute og distance, og du deltager på eget ansvar, så husk nu cykelhjelmen!