VisitFyn
FYN CYKLER SAMMEN

Pitstops - FYN CYKLER SAMMEN

Find dit lokale FYN CYKLER SAMMEN-pitstop, hvor du kan tanke op på energi.

I anledning af Fyn Cykler Sammen vil cykelklubber, turistkontorer, overnatningssteder m.fl. have opsat pitstops, hvor man kan hvile benene og og få fyldt energidepoterne op med mad og drikke.​

Søndag den 6. juni - på Fyn Cykler Sammens sidste dag - giver vi den ekstra meget gas med en slutspurt, hvor vi ser, hvor mange kilometer vi kan få i benene. Her skruer vi op for antallet af pitstops, der står klar med forfriskninger rundt omkring på Fyn, så der er sikkert også ét på din foretrukne rute.  

Nedenfor kommer en liste over de steder, der tager smilende imod deltagere i Fyn Cykler Sammen. Sørg for at holde dig opdateret her på siden, hvor der løbende vil blive lagt flere informationer op om de lokale pitstops.

 

VisitAssens pitstop
Gratis cykelbrunner ved Gl. Brydegaard

ASSENS. Hvis du cykler rundt i Assens-området, så må du hellere cykle forbi de gode folk hos Gl. Brydegaard ved Helnæs. Visit Assens har den 6. juni opsat et pitstop på det hyggelige Hotel Gl. Brydegaard, hvor de, som skiltet antyder, har 150 styks cykel-brunnere til de hurtigste. Derudover kan du som sædvanligt købe gå-kaff´ og gå-sandwich. Det skulle nok give energi til resten af etapen. De bad os også om at skrive, at man er velkommen til at stille cyklen for en stund og tage en tur i deres have, eller bare sidde i havemøblerne og nyde en pause. 
Du kan finde en cykelrute fra Assens her eller cykle sammen med den lokale cykelklub fra Torvet i Assens kl.10.00. Det er for alle niveauer og tempi. 

Skaarupøre Vingård
Smagsprøver og cykelpause på Skaarupøre Vingård tæt på Svendborg

SVENDBORG. Skaarupøre Vingaard er en biodynamisk, idyllisk vingård, som tilbyder et afslappende pitstop, hvor du har mulighed for at gå en tur i vinmarken, nyde et glas vin i caféen eller gøre brug af bikestation og toilet. Søndag den 30. maj holder vingården det årlige lokale marked med små fødevareproducenter fra kl. 12.00 – 16.00, og søndag den 4. juni kl. 10.00 - 13.00 kan du få en gratis smagsprøve på hvidvinen Freja. Du må gerne spise din medbragte madpakke hos dem, hvis du køber drikkevarer i caféen, som også frister med fynske hapsere i weekenden. De udlodder desuden en flaske biodynamisk vin som præmie for det bedste foto fra vingården, så der er masser af gode grunde til at lægge vejen forbi

Du kan desuden komme på guidet cykeltur fra Svendborg fredag den 4. juni kl. 10.00 med rundvisning, vinsmagning samt frokostanretning med lokal fynsk mad.
For dig, der gerne selv vil cykle til vingården, kan du følge denne skønne vinrute fra Svendborg
 

Åbningstider: Onsdag, lørdag og søndag kl. 13.00-17.00 Uden for åbningstiden er I altid velkomne til at kigge forbi eller ringe - de er som regel hjemme.

Bike Island Fyn pitstop
Müslibarer og cykelkort ved Bike Island Fyn i Odense

ODENSE. Bike Island Fyns pitstop holder til i området ved Skovsøen og Fruens Bøge søndag den 6. juni kl. 10.00 -13.00 - se lokationen på linket nedenfor. Vi har dekoreret vores ladcykel, og fyldt den med små müslibarer og reflekser, som vi deler ud under coronasikre forhold (Håndsprit, handsker og afstand). Kom også forbi os, hvis du mangler et cykelkort - vi har så mange, at vi deler ud af dem!

Hos Bike Island Fyn kan du også vinde en lækker Bike Island Fyn-cykeltrøje. For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede af dig eller din cykelbuddy ved standen på dagen, og sende det til os via vores Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #Fyncyklersammen og #Bikeislandfyn. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Pistoria
Bagerstop hos Pistoria bageri i Skt. Klemens

ODENSE. Pistoria Bageri er det perfekte bagerstop på turen. De sender god energi til alle deltagere af Fyn Cykler Sammen, og sælger i den anledning en Fyn Cykler Sammen-cykelpakke med et smurt rundstykke, 1 stk. wienerbrød og en kop valgfri kaffe til 35 kr. til alle, der kommer forbi og flasher deres startnummer i løbet af de 11 dage cykelfestivalen finder sted. Du finder bageriet på Møllevej 1 i Skt. Klemens i udkanten af Odense. 

Samsted
Frokosttilbud hos Samsted

RØJLE. Samsted ligger på toppen af bakken midt på Røjlehavløen med udsigt over Båring Vig. Det er det perfekte pitstop, efter du er kommet op i højden på Røjlehalvøen. Her kan du nyde den skønne udsigt fra spisestedet eller fra bænkene udenfor. Skal din cykel serviceres, kan du bruge deres bikestation eller tage cyklen med indendørs i deres cykelværksted. Deres specialtilbud den 6. juni er en kyllingesandwich og en muffin til 50 kr. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe drikkevarer, is og lidt sødt eller salt til ganen. Du kan finde en cykelrute fra Middelfart her.

Aasesminde B&B
Hjemmebagte forfriskninger hos Aasesminde B&B

PEJRUP PÅ SYDFYN. Når cykelturen går til Sydfyn skulle du komme forbi Aasesminde B&B.

De er i forvejen Bike-Friends, men søndag den 6. juni 2021 mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 tager de sig ekstra godt af deres ”cykelvenner”.

De giver hjemmebagt kage, kaffe/te og du kan få drikkedunken fyldt op. Selvfølgelig kan du som altid låne toilet, cykelpumpe og lappegrej. Denne dag giver de desuden en rundvisning på deres hyggelige sted, så du kan se de dejlige faciliteter og omgivelser.

Haven er til fri afbenyttelse, så find en stol og slå dig ned et øjeblik inden turen går videre.

Adresse:
Aasesminde B&B
Krøllegårdsvej 4, 5600 Faaborg
 

Åben MTB spor på Lærkedalen
Åben MTB spor på Lærkedalen

BROBY. Lærkedal Mountainbike-spor er et nyanlagt spor på ca. 3,7 km, som stadig er under udvikling med nye sløjfer. I anledning af Fyn Cykler Sammen kan du den 6. juni fra kl. 10.00 - 13.00 komme og hilse på de lokale sporbyggere og få en kop kaffe, en hjemmebagt bolle og en snak om klubben og sporet.