VisitFyn
FYN CYKLER SAMMEN

Konkurrencer - FYN CYKLER SAMMEN

Der er masser af lækre præmier på højkant, når du er en del af FYN CYKLER SAMMEN. Du kan blandt andet vinde en et cykelophold for 2 på Fyn og en Bike Island Fyn-cykel. 

Vi elsker konkurrencer, og vores fynske samarbejdspartnere har doneret en masse fede præmier, som du kan vinde under FYN CYKLER SAMMEN.​

Men der vil også være masser af lodtrækningspræmier til jer, der undervejs på jeres tur lægger billeder op på Facebook og Instagram med hashtagget #Fyncyklersammen.​ Desuden er alle, der tilmelder sig via tilmeldingslinket, automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier, så hop ind og tilmeld dig! 

Konkurrencer & lodtrækningspræmier

.

Konkurrencer & lodtrækninger ved pitstops

Du kan tanke energi ved de mange pitstops, som bliver sat op til Fyn Cykler Sammen, men du kan også være med i lodtrækninger og konkurrencer. Se de forskellige pitstops, der sætter præmier på højkant, lige her.

Heino Cykler Odense
Vind et gavekort til cykeleftersyn ved Heino ved at indsende et billede fra pitstoppet

Hvis din cykel godt kunne bruge lidt kærlig opmærksomhed, må du hellere cykle forbi Heino Cyklers pitstop til Fyn Cykler Sammen. Du kan nemlig deltage i lodtrækningen om et cykeleftersyn til en værdi af 300 kr. - det kan enhver cyklist bruge.

Sådan deltager du: Du deltager nemt ved at tage et billede af dig selv eller din cykel ved pitstoppet og sende det til vores Facebookside, eller du kan lægge det op på din Instagram med hashtagget #FynCyklerSammen og #heinocykler. Husk: din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 

Skaarupøre Vingård
Vind en flaske økologisk fynsk vin fra Skaarupøre Vingård ved at indsende et billede fra vingården

Skaarupøre Vingaard er en biodynamisk idyllisk vingård, som tilbyder et afslappende pitstop, hvor du har mulighed for at gå en tur i vinmarken, få en  smagsprøve på hvidvinen Freja eller gøre brug af bikestation og toilet. Du har desuden mulighed for at spise din egen madpakke ved køb af drikkevarer i caféen, hvor du også kan købe kaffe og kage, drikkevarer og fynske hapsere. De udlodder desuden en flaske af deres mousserende vin, Sif. 

 

Sådan deltager du: Tag et billede under dit besøg hos Skaarupøre Vingård og send det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #skaaruporevingaard #fyncyklersammen. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 
 

Cykelklubben Kæden
Vind et startnummer til Carl Nielsen-Touren ved at indsende et billede fra ruten

Bringer din rute dig i nærheden af Cykelklubben Kæden på Smedestræde i Nr. Lyndelse, kan du lægge vejen forbi og på den måde være med i lodtrækningen om et gratis startnummer til næste års Carl Nielsen-tour. Er du den heldige vinder, bestemmer du selv distancen - du kan vælge mellem 33, 63, 90 eller 130 km. 

Frank Institute
Vind en superfed cykel-svedundertrøje ved Frank Institute of Sports

Havemøblerne er sat frem, og der er kaffe på kanden til alle cykelryttere, der kommer forbi Frank Institute of Sports på Rødegårdsvej 203. Du kan desuden være med i lodtrækningen om en X-BIONIC cykel-svedundertrøje til en værdi af 399,-.

Sådan deltager du: Du skal blot tage et billede af dit coffee-stop hos Frank Institute of Sports og hashtagge med #FynCyklerSammen samt #FrankInstituteofSport og lægge på din Instagram (husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede)

nyborg natur outdoor cykel bike
Vind gavekort ved at indsende billede fra den kommende Tour de France målstreg

I Nyborg inviteres du til at cykle Tour de France 2021 opløbstrækningen fra Hjejlevej ind ad Storebæltsvej og selvfølgelig over den ’rigtige’ målstreg ved Circle K. På Hjejlevej - på parkeringsplads overfor Fyens Badestrand (Fyns største og bredeste strand)-  har VisitNyborg pitstop, hvor de første 500 kan få tanket op med både müslibarer, Tour de France-vand og får en gul drikkedunk smidt efter sig.

Alle, der tager et billede fra opløbsstrækningen eller målstregen, er med i lodtrækningen om henholdsvis fire gavekort til valgfri restaurant/café i Nyborg og to gavekort til Fri Bike Shop i Nyborg. Du skal blot sende billedet til vores Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #visitnyborg. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Pistoria
Vind en plade brunner ved at indsende billede med din cykelkollega på dagen

Pistoria Bageri er det perfekte bagerstop på turen. De sender god energi til alle deltagere på dagen for løbet, og sælger i den anledning brunsvigerstykker til kun 5 kr. stykket til dem, der kommer forbi og flasher deres startnummer. Du finder bageriet på Møllevej 1 i Skt. Klemens i udkanten af Odense. 

Du kan vinde en hel plade brunsviger, hvis du cykler sammen med en kollega eller flere, og tager et billede af jeres startnummer med jeres arbejdsplads´ navn. Du skal blot sende billedet til os via Facebook eller ved at lægge billedet på Instagram og hashtagge #FynCyklerSammen samt #kollegaerpåcykeltur. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Bike Island pitstop
Vind en Bike Island Fyn-cykeltrøje ved at indsende billede fra pitstoppet

Bike Island Fyns pitstop holder til i området ved Skovsøen og Fruens Bøge. Vi har dekoreret vores ladcykel med pynt og pragt, og fyldt den med små müslibarer og reflekser, som vi deler ud. Kom også forbi os, hvis du mangler et cykelkort - vi har så mange, at vi deler ud af dem!

Hos Bike Island Fyn kan du vinde en lækker Bike Island Fyn-cykeltrøje. For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede af dig eller din cykelbuddy ved standen på dagen, og sende det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #Fyncyklersammen og #Bikeislandfyn. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. Vi står lige ved siden af Riwal Readynez Cycling Team.

Barecykling.dk
Vind en cykelcomputer, hvis du kigger forbi til e-cykling i Ollerup

Kig forbi Ollerup Forsamlingshus, hvor du kan møde folkene bag Barecykling.dk, opleve en af de førende e-cyklingsplatforme Zwift i aktion og teste dagsformen. Blandt alle de fremmødte bliver det trukket lod om en fed cykelcomputer fra Wahoo - en Wahoo ELMNT Bolt. Du kan også joine Barecykling.dk, når de kører et e-cyklingsevent i Zwift under Fyn Cykler Sammen. Læs mere om dette på siden "Forslag til fynske cykelruter". Du finder Ollerup Forsamlingshus på  Svendborgvej 110, 5762 Vester Skerninge.

Brobyværk Kro
Vind et gavekort til Brobyværk Kro

Tag er billede af din madpakke eller dine cykelsnacks på turen - uanset hvor den går hen - og send det til os via Facebook eller læg det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #brobyvaerkkro. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort til en frokost på Brobyværk Kro til en værdi af 500 kr.

Du kan også kigge forbi Brobyvæks Kros pitstop, hvor Johanne står klar med hjemmelavede müslibarer og friskpresset powerdrik.

Folkebo Cykler
Vind en fodpumpe hos Folkebo Cykler

Kig forbi Folkebo Cyklers pitstop-stand i Odense! Her kan du snuppe en småkage, kigge på Folkebo Cyklers flotte udvalg af hverdags- og sportscykler, samt deltage i lodtrækningen om lækker fodpumpe til en værdi af 449 kr.  Folkebo Cykler står sammen med Heino Cykler hos Mads fra Frank Institute of Sport på Rødegårdsvej 203 i Odense M.

Min Købmand Haastrup
Vind gavekort hos Min Købmand Haastrup

Hos Min Købmand i Haastrup står de klar med en forfriskning til dig, hvis du svinger indenom på cyklen. Og når du nu er der, kan du med fordel tage en selfie af dig selv og købmandsbutikken og sende billedet til Fyn Cykler Sammens Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #minkøbmandhaastrup. Så er du nemlig med i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til Min Købmand i Haastrup!