FYN CYKLER SAMMEN

FYN CYKLER SAMMEN

Vær med, når FYN CYKLER SAMMEN til det første og største cykelløb på Fyn - hvor vi cykler hver for sig! 

Det sker mandag d. 1. juni (2. pinsedag) 9.30-13.00, og modsat mange andre cykelløb, så gælder det ikke om at komme først, men om at komme ud at cykle sammen – hver for sig, så vær med til at komme ud i landskabet og få vind i håret!

FYN CYKLER SAMMEN er gratis, og alle kan deltage. Det gælder uanset om dine cykelben er uprøvede eller muskuløse, og om du kører på en racer, en MTB eller en rusten havelåge. Selv cykelruten er valgfri - men vi har mange gode forslag til smukke, hyggelige og udfordrende ruter på Fyn og Øerne.

Du kan også deltage i FYN CYKLER SAMMEN hjemme fra din egen stue. Her kan du på din hometrainer trampe afsted på online versioner af fynske cykelruter og aflyste cykelløb, som får premiere netop i forbindelse med FYN CYKLER SAMMEN.

Selvom der ikke bliver kåret en vinder af FYN CYKLER SAMMEN, så er der i løbet af dagen masser af konkurrencer med lækre præmier. Hvem ved - måske er det dig, der vinder titlen "Fyns flotteste cykeltrøje", "Fyns flottest pyntede cykelhjelm" eller løber med en af de mange lodtrækningspræmier.

Vi glæder os til at se dig virtuelt eller på de fynske landeveje d. 1. juni!

Følg begivenheden FYN CYKLER SAMMEN på Facebook. Her lægger vi løbende forslag til ruter, konkurrencer og informationer om lokale pitstops op!
 

Tilmeld dig FYN CYKLER SAMMEN >

FYN CYKLER SAMMEN er arrangeret i et samarbejde mellem de fynske cykelklubber og cykelløbsarrangører, de fynske kommuner og turistkontorer, DGI Fyn og Destination Fyn.

Program

Mandag den 1. juni (2. Pinsedag):

Kl. 09.30: Vi sender live via Fyens.dk

Kl. 09.45: Fælles virtuel opvarmning

Kl. 10.00: Startskuddet lyder!

Kl. 13.00: FYN CYKLER SAMMEN er slut for i år. Men du bestemmer selv, hvor langt og hvor længe, du vil cykle - så du behøver ikke at stoppe her!

Om FYN CYKLER SAMMEN

Da flere af årets cykelløb er blevet aflyst, og vi hungrer efter at komme op på cyklen og ud i naturen, vil de fynske cykelklubber, cykelløbsarrangører, kommuner, turistbureauer, DGI Fyn og Destination Fyn gerne invitere dig og måske din familie eller venner ud at cykle på Fyn.​

Online cykelevent

Du kan sagtens være med i FYN CYKLER SAMMEN hjemmefra. Alt det kræver er en hometrainer, en netforbindelse og en tilmelding, så er du klar-parat til start! 

FYN CYKLER SAMMEN har teamet op med barecykling.dk, der på løbsdagen har et event på e-cyklingsplatformen Zwift. Løbet hedder 3R Sand & Sequoias , er 22,5 km langt og runder 181 højdemeter, så det burde de fleste kunne være med på.

Læs mere om det online cykelevent under FYN CYKLER SAMMEN >


Pitstops med forplejning og små overraskelser

Rundt omkring på Fyn har cykelklubber og turistkontorer opsat pitstops, hvor FYN CYKLER SAMMENs deltagere kan tanke energi til resten af turen. 

Hold dig opdateret her på siden, hvor der løbende vil blive lagt informationer op om de lokale pitstops.

Læs mere om de lokale pitstops under FYN CYKLER SAMMEN >


Masser af konkurrencer

Vi elsker konkurrencer og vores samarbejdspartnere har doneret en masse fede præmier, som du kan vinde. Tag din egen grønne pointtrøje, gule førertrøje, prikkede bjergtrøje eller VM-regnbuetrøje på. Eller find dine kreative evner frem, og lav din egen cykeltrøje, hvis du ikke har én hængende i skabet. ​Vi giver præmier til Fyns flotteste cykeltrøje samt flottest pyntede cykelhjelm.​ Men hold øje med vores livesending på Facebook, hvor vi løbende sætter flere præmier på højkant. 

Der vil også være masser af lodtrækningspræmier til jer, der deler billeder fra jeres tur på Instagram og Facebook med hashtagget #Fyncyklersammen.​ Desuden er alle, der tilmelder sig via tilmeldingslinket, automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier, så hop ind og tilmeld dig! 

Læs mere om konkurrencer og lodtrækninger under FYN CYKLER SAMMEN >


Startnummer til FYN CYKLER SAMMEN

Du får dit eget genkendelige startnummer, som du kan hænge foran på din cykel. Husk at hilse med ringklokken, når du møder andre deltagere i FYN CYKLER SAMMEN. På startnummeret kan du skrive dit yndlingsnummer eller teamnavn.​

Du tilmelder dig her via DGI Fyns tilmeldingssystem. Du skal selv printe dit startnummer, ligesom du kan registrere din distance og tid, og til sidst udskrive dit velfortjente diplom.​

Find mere praktisk information om FYN CYKLER SAMMEN >
 

Underholdning til cykelturen

Selvom vi cykler hver for sig, er vi med dig i ørerne hele vejen. Vi sørger for fællesskabsfølelsen gennem vores livesending, som du kan høre, mens du tramper derudaf. Du kan også følge med i livesendingen fra sofaen på Fyens.dk, når du kommer hjem, hvis din cykeltur stopper inden kl. 13.​

Følg FYN CYKLER SAMMEN på Facebook >

Sponsorer og samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere og sponsorer logo