VisitFyn
FYN CYKLER SAMMEN

Forslag til fynske cykelruter - FYN CYKLER SAMMEN

Få inspiration til gode cykelruter, så du er velforberedt, når FYN CYKLER SAMMEN. ​

Her kan du finde inspiration til fynske cykelruter, hvis du er frisk på nye sving og højder til FYN CYKLER SAMMEN. Du kan også se mere på de lokale turistkontorers hjemmesider for at finde flere ruter i dit nærområde.​ Vidste du i øvrigt, at du kan finde en masse  cykelvenlige Bike Friends på Fyn og øerne, hvor du kan få pumpet din cykel eller måske få fyldt vandflasken undervejs? Tjek linket ud og se, hvor der er Bike Friends på din rute.
 

Følg ruten fra de fynske cykelløb

Du kan også deltage i cykelløb uden massespurt og brede albuer, hvis du følger ruterne fra et af de fynske cykelløb. Se længere nede på siden, hvor vi har samlet en række ruter. Du kan downloade gps-filerne til din cykelcomputer eller følge navigationen via Naviki-app'en. Sidstnævnte koster 39 kr., men så har du også fri adgang til navigation af alle fynske (og danske) ruter, der ligger i app'en. Se en guide til Naviki her
 ​

Få overblik over de fynske MTB-spor

Vil du have luftet din mountainbike, kan du her finde en oversigt over de fynske mountainbikespor.
 

Anbefalede ruter

Ruter, der er så fine, at de er svære at holde hemmelige. Klik ind på ruterne, hvor du finder en beskrivelse i venstre side. Husk, at du kan downloade GPX-filen ved at klikke på pileikonet. 

.

Arrangementer specielt til Fyn Cykler Sammen

Ruter fra de fynske cykelløb

Vi har fået fat i en masse GPX-filer fra de fynske cykelløb, som du kan cykle efter til Fyn Cykler Sammen, så du får den fulde fornemmelse af at være i feltet. Der kommer flere og flere, så hold dig opdateret - måske kommer der en rute ind fra lige det cykelløb, du havde tilmeldt dig i år. 

 

 

.

 

Online cykelløb

Du kan sagtens være med i FYN CYKLER SAMMEN hjemmefra. Alt det kræver er en hometrainer, en netforbindelse og en tilmelding, så er du klar-parat til start! 

FYN CYKLER SAMMEN har teamet op med barecykling.dk, der i løbet af 11 dage har 3 virtuelle cykelevents på e-cyklingsplatformen Rouvy og BKool. Løbene tager udgangspunkt i 3 af de flotteste cykelruter på Fyn, som vi har filmet, så det nærmest føles, som om du er der i virkeligheden. Du kan vælge mellem at cykle Fynshoved, Tåsinge Rundt eller De Sydfynske Alper - eller alle 3, hvis benene er til det.

Alle der selv har udstyr til at kunne e-cykle kan deltage digitalt og køre sammen med (eller imod barecykling.dk) - hjemmefra. Ellers kan du også vælge at komme forbi barecykling.dk's pitstop i SuperTri i Ryslinge og prøve en tur på deres stationer.

Kører du med digitalt, har du mulighed for at kommunikere med barecykling.dk undervejs via app'en Discord. Du kan tilføje deres kanal i Discord ved at følge dette link: https://discord.gg/Ps8hK2S

Logobillede

Inspiration til cykelferien 2020

Hvis du har fået smag for at cykle mere på Fyn og Øerne, kan vi også varmt anbefale, at du tager på cykelferie på vores skønne ø til sommer. Hvis du gerne vil have nogle til at hjælpe dig med at arrangere det hele, kan du her finde cykelpakkerejser.

Vil du gerne selv planlægge din tur, kan du her finde cykelvenlige overnatningssteder,  samt tjekliste til en god cykelferie på Bike Island Fyn.