VisitFyn
Odense Havn

Tank op på byliv og kultur

kunst og kulur johannes larsen museum fyn

Odense har ventet på dig med længsel ...

Vi ved, du har sukket efter storbystemning, kultur og byliv de seneste måneder. Og vi har ventet på dig og gjort os umage for at gøre alt klar til dig. Værsgo, nu er vi tilbage: Cafeer og restauranter serverer udendørs, butikkerne slår dørene op og solen skinner fra en skyfri himmel - altså, når det ikke lige er overskyet ...

Odense med sine fine gamle bygninger, nye byrum, grønne parker og gode spisesteder er smukkest med liv og ballade. Restauranter, cafeer og butikker i Odense - ja på hele øen står på pinde for at byde dig velkommen igen.

Men hvad er de fynske fodspor?

De Fynske Fodspor er kultur- og naturruter på Fyn og øerne.

 

På denne rute følger du sporene af fortidens Odense - spøgelser, hemmelige tunneller, sagnet om Odense Å og historien om Jomfruspringet og Klokkedybet.

 

Få de lokales tips til Fyn og Øerne

Ingen ved mere om Fyn end fynboerne selv. Derfor har vi interviewet en stribe af øens beboere og udfrittet dem for deres bedste tips til små, store og skæve oplevelser på Fyn og Øerne, så du kan nyde vores plet på kortet lige så meget, som vi gør!

Fynske highlights

Brug for en dosis kultur? Tag på vandring efter fynbomalernes motiver, kør til Langeland og find de langelandske kunsttårne eller læg vejen forbi en slotspark. Måske var det noget med en sejltur i kano eller vandcykel på Odense Å?

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.