Bike Island 2020

Fyn og Øhavets øer har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Med projektet Bike Island er intentionen, gennem strategisk forankret destinations- og konceptudvikling samt markedsføring, at omsætte den fynske styrkeposition til en position som hotspot for cykling. Ambitionen er, at Fyn og Øhavet er Nordeuropas mest attraktive destination for cykling i 2020 – og herefter gennem cykelturismen skabe en øget turismeomsætning på 0,2 mia. kr. pr. år.

Bike Island-projektet bygger på 12 indsatser, der tilsammen skal skabe en gennemgående sammenhængskraft i oplevelsesproduktet inden for cykling og opbygge et internationalt brand som cykeldestination. Projektets markedsføringsben er integreret med FYN365 og den nationale lancering af Østersøcykelruten med det formål at opnå mest mulig synergi og gennemslagskraft i markedsføringen.

Bike Island-projektet gennemføres i en strategisk alliance bestående af en række af klyngens aktører, inkl. kommuner, virksomheder, vidensinstitutioner og nationale organisationer og har allerede opnået flot international anerkendelse for sine indsatser med kåringen som Årets cykelturismeløsning 2017 samt tildelingen af en UCI Bike Region Award.  

Find mere info om Bike Island: Bike Island 2020 Ambitionspapir.

 

Bliv en del af Bike Island

Bliv Bike Friend
Opret en Bike Station
Sådan bliver du cykelgæstens favorit-overnatningssted
Tilbyd leasing af Fyn-cyklen

Del denne side

Laura Raidla

Laura RaidlaE-mail
larai@desti...

Telefon
+45 2152 0408

Bike Island Prisen 2019

Bliv medlem af Bike Friends

Mere information