Bike Island 2020

Fyn og Øhavets øer har de naturmæssige forudsætninger for at udvikle en højt specialiseret cykeldestination på internationalt niveau. Med projektet Bike Island er intentionen, gennem strategisk forankret destinations- og konceptudvikling samt markedsføring, at omsætte den fynske styrkeposition til en position som hotspot for cykling. Ambitionen er, at Fyn og Øhavet er Nordeuropas mest attraktive destination for cykling i 2020 – og herefter gennem cykelturismen skabe en øget turismeomsætning på 0,2 mia. kr. pr. år.

Bike Island-projektet bygger på 12 indsatser, der tilsammen skal skabe en gennemgående sammenhængs- kraft i oplevelsesproduktet inden for cykling og bygge et internationalt brand som cykeldestination. Projektets markedsføringsben er integreret med FYN365 og den nationale lancering af Østersøcykelruten med det formål at opnå mest mulig synergi og gennemslagskraft i markedsføringen.

Bike Island-projektet gennemføres i en strategisk alliance bestående af en række af klyngens aktører, inkl. kommuner, virksomheder, vidensinstitutioner og nationale organisationer, samt Sport Event Fyn i forbindelse med tiltrækning af mesterskabsarrangementer inden for cykling.

Del denne side

Nina Brandt Jacobsen


E-mail
ninkj@desti...

 Telefon
+45 2399 6656

UCI Bike Region

UCI Bike Region Fyn

Bliv medlem af Bike Friends