RethinkTourism!

I Destination Fyn og Sport Event Fyn arbejder vi sammen dedikeret for at løfte Fyn og Øhavets potentiale som international destination for sporteevents, oplevelser og turisme. Rejse- og oplevelsesmarkedet banker derudaf. Vi må ikke misse de store muligheder.

Kursen er sat og kuglerne støbt til den indsats, vi kalder FYN365, der skal sikre Fyn og Øhavet international relevans. Alle, som kan og vil være med til at sætte strøm til ambitionen, er derfor inviteret til fælles årskonference for det fynske oplevelses- og turismeerhverv RethinkTourism! den 29. november 2018 i ODEON.

Lad os mødes, se hinanden i øjnene og sammen finde energi og inspiration til, hvordan vi spiller vores kort rigtigt, så vi sikrer, at Fyn og Øhavet rykker mod nye højder.

Tilmeld dig her

Læs mere og tilmeld dig konferencen den 29/11

Deltag i årets netværks- og vidensevent for det fynske turist og -oplevelseserhverv.


Oplægsholdere

Mød oplægsholdere med passion og hjerteblod

Et stærkt udbud af oplægsholdere guide os igennem en dag, hvor de store linjer og tendenser indenfor destinations- og oplevelsesudvikling netop nu, bliver trukket op. 


Program RethnkTourism!

Se program og hent præsentationer

Placemaking på fynsk, Bike Island Fyn – god forretning for Fyn og for dig og Nye tendenser i markedsføring. Få det fulde overblik her.

Anna Porse Nielsen

Moderator: Anna Porse Nielsen, Seismonaut

- har mange års erfaring med strategisk udvikling af turisme i kommuner og blandt oplevelsesvirksomheder. Med sikker hånd vil Anna guide os gennem dagen og sikre inddragelse af deltagerne.

Årets Skulderklap

Hvem har været mest modig og innovativ i år?

Vi kårer vinderen af Årets Skulderklap blandt alle Destination Fyns medlemmer.

Odeon RethinkTourism

Vi ses i ODEON

- Odense nye kongres- og kulturhus