Smagen af Fyn

Smagen af Fyn

Der findes et utal af producenter på Fyn. Wendorff, Løgismose, Grambogård, Alfred & KathrineKonnerup & Co og mange flere. Alle står de for kvalitetsprodukter fra Fyn.

Smagen af Fyn - smagen er fin

Smagen af Fyn er samarbejdet mellem store og små fødevareproducenter, brygmestre, gårdbutikker, kokke, restauratører og andre ildsjæle, der forener kræfterne for at bringe de bedste fødevarer fra den fynske jord til dit bord.  Formålet er at udvikle en bevidst og synlig madkultur på Fyn – og at gøre fynske kvalitetsfødevarer nemmere for forbrugere, restauranter og institutioner at få fingre i.

Visionen bag samarbejdet i Smagen af Fyn er intet mindre end en fynsk mad-revolution!

Smagen af Fyn vil opnå...

- at der på Fyn findes et mangfoldigt udvalg af lokalt producerede fødevarer af højeste kvalitet – som er tilgængelige på Fyn - og som udgør en høj andel af varerne på hylderne hos de fynske      fødevareforhandlere og på de fynske spisesteder.

- at Fynboerne har et stort kendskab til - og en stor viden om kvaliteten og mangfoldigheden af lokalt producerede fødevarer - og viser glæde og stolthed over dem.

at Fynboernes forbrug indeholder en meget høj andel af lokalt producerede kvalitetsfødevarer.

- at Fynske fødevareproducenter har en stor lokal afsætning af kvalitetsfødevarer.

Del denne side

Netværket bag producenterne

smagen_af_fyn

Løgismose

Avernakø Geder

Nogle af producenterne - på nettet

Gode fynske spisesteder

Der mange gode brasserier og restauranter af høj kvalitet at finde på Fyn og øer. Kig med og bliv inspireret til dit næste måltid.