Fynske Høstmarkeder 2017

Året igennem afholder de fynske byer en række festivaler med fødevarer som hovedtema: Aspargesfrokost i Odense, Fynske Fristelser i Faaborg og nordens største fødevaremarked Kulinarisk Sydfyn i Svendborg for blot at nævne nogle. Her finder du listen over årets største begivenheder med fødevarer og lokale delikatesser i centrum.

Aspargesfrokost

13. maj 2017
De bedste fynske restauranter, aspargesavlere og bryggerier inviterer til forårets største, fynske event. Kom og smag, når de bedste fynske kokke forvandler forårets mest udsøgte delikatesse fra den fynske muld - aspargesen - til en lækker frokostret, som serveres med en kølig øl fra et af de fynske bryggerier. 
www.spisodense.dk/spis-asparges

Det Fynske Dyrskue

09. - 11. juni 2017
På Det Fynske Dyrskues fødevaremarked vrimler det med delikatesser, specialiteter, økologiske og lokale produkter af højeste kvalitet. I Kuliarisk Sydfyns og Smagen af Fyns restaurant kan du smage på kokkenes tryllerier med de fynske råvarer. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens produkter og kun fantasien sætter grænser for, hvad kokkene disker op med. 
www.detfynskedyrskue.dk

Det Fynske Dyrskue

Kulinarisk Sydfyn i Svendborg

24. - 25. juni 2017
Fødevaremarkedet i Svendborg er Nordens største af sin art, både hvad angår antal udstillere og antal besøgende, der skal tælles i tusinder. Fødevaremarkedet er en fest for alle sanser og med smagsoplevelser for enhver. Det er den høje kvalitet af råvarer og produkter, der kendetegner markedet.
www.kulinarisksydfyn.dk

Danehof i Nyborg

01. - 02. juli 2017
Det syder af middelalderstemning med boder, mad og underholdning for både børn og voksne, når Nyborg genopliver den gamle Danehof-tradition. Oplev bl.a. de store ridderturneringer ved Nyborg Slot.
www.danehof.dk

Kirsebærfestival i Kerteminde

21. - 23. juli 2017
Se, lyt og smag! Kirsebærfestivalen er en sansefestival med kirsebær og Kerteminde i hovedrollen. Festivalen byder også på kunst, musik, og anden underholdning. Alt i Kertemindes smukke og stemningsfulde rammer.
www.kirsebaerfestival.dk 

Kirsebærfestival

Rosenfestival i Bogense

05. - 06. august 2017
Guidede ture til rosenmarkerne, rosendekorationer i hele Bogense, fødevaremarked og foredrag om roser og forædling.
www.rosenfestival.dk

Fynske Fristelser i Faaborg

19. - 20. august 2017
Mød Fyns dygtigste fødevareproducenter på dejlige sensommerdage i Fåborgs historiske bymidte. Fynske Fristelser er kulinarisk nydelse for alle sanser.
www.fynskefristelser.dk

Kongens Fadebur

Høstmarked i Nyborg

09. - 10. september 2017

Spis! Odense Food Festival

11. - 17. september 2017
Opdag Odense med munden til SPIS! Odense Food Festival. Mød nogle af landets bedste, kvalitetsbevidste fynske og danske fødevareproducenter og madhåndværkere. Snus, smag, snak og handl i boder, der bugner af autentiske råvarer.
www.spisodense.dk

Del denne side

Blomsterfestival

Blomsterfestival - Flora i alle farver

Til den årlige Blomsterfestival kommer du til at opleve noget helt specielt, når tusindvis af blomster og planter pryder de odenseansk gader. Farver, former og dufte så langt øjet og næsen rækker. En by i fuldt flor.